15.7 C
Komló
2024. április 15.
spot_img
KezdőlapHírekTöbb kukát is felgyújtottak szerda este Szilvásban

Több kukát is felgyújtottak szerda este Szilvásban

Tűz keletkezett egy társasház hulladéktárolójában, szerda este a Vértanúk utcában – közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A lakók szerint szándékosan okozott tüzet valaki, ez ugyanis már nem az első eset.

Egy nagyméretű kuka gyulladt ki a Vértanúk utca 15-ben szerda este. A város hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat és kiszellőztették a lépcsőházat, amely megtelt füsttel. Az ott lakókat arra kérték, hogy a munkálatok ideje alatt maradjanak a lakásukban.

Alig két hete egy hasonló eset történt ugyanabban a Vértanúk utcai lépcsőházban, ahol most is. Akkor a vizsgálat szerint valószínűleg egy cigarettacsikk okozta a lángokat.

Csakhogy információnk szerint további két helyen is felcsaptak a lángok. A Vértanúk utca 15. mellett a szomszédos lépcsőházban, a Vértanúk 13-ban két kisebb szemetest gyújtottak fel. Ott a lakóknak szerencsére sikerült eloltaniuk a lángokat. Korábban a szórólapoknak felszerelt postaládát is felgyújtották.

Az egyik kisebb tűz maradványai. /fotó: 7300/

A lakók szerint a ma esti már a negyedik eset, így biztos, hogy valaki szándékosan okoz tüzet a lépcsőházakban. Úgy tudjuk, a rendőrség kivizsgálja az eseteket.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más