Hírek

Hűvösebb lesz és eshet is a hosszú hétvégén

Időjárás – Változékony, helyenként csapadékos időre számíthatunk a hosszú hétvégén.

Pénteken a nyugati országrészben változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, keleten viszont folytatódik a felhős idő – Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Szórványosan előfordulhat eső, zápor. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet délután 16 és 21 fok között alakul. Késő estére 12 és 15 fok közé hűl le a levegő.

péntek forrás: OMSZ

Szombaton marad a változóan felhős idő, helyenként záporokkal. Az északi szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható.

Vasárnap szintén változóan felhős időre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Néhol kisebb záporok is lehetnek. A nappali maximumok 11 és 16 fok között alakulnak. Éjszaka 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn napos idő várható többnyire kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. Éjszaka 0 és +7, napközben 13 és 18 fok között alakulnak a maximumok.

Kedden gyakran lesz erősen felhős az ég, szórványosan várható eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

Szólj hozzá!

Hirdetés