7.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapHírekHárom évig bírta az út

Három évig bírta az út

Komló – Nem, nem, nem és nem megy az útépítés a magyaroknak.

Nagyjából három éve újították fel a Komló-Mánfa közötti utat. A hét kilométeres szakaszon többféle munka is folyt, a kivitelezés három hónapig tartott. A 914 millió forintos beruházással a Magyar Közút Nonprofit Zrt. saját számításai szerint több mint 26 ezer ember utazáskényelmi és forgalombiztonsági feltételein javított.

Eddig.

Fotó: K. E.

A Kossuth Lajos utcai csomópontnál ugyanis már akkora hullámok vannak a betonban, hogy egy edzett hajóskapitány is tengeribetegséget kapna, ha átmenne rajta.  Hát még azok, akik naponta közlekednek errefelé. A nyomvájúk pontosan ugyanúgy és ugyanott alakultak ki, ahol régen is, így nagy meglepetés senkit sem ért. A kérdés inkább az: miért nem sikerül tartósan megcsinálni az utakat?

A közútkezelő elvileg 5 éves garanciát vállalt a munkára, amibe még, ha minden igaz, pont beleférünk. Így akár reménykedhetünk is abban, hogy a kérdéses szakaszt felújítják.  Hogy ez tervben van-e, arra a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél kerestük a választ. Amint megérkezik az információ, cikkünket frissítjük.

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más