19.7 C
Komló
2024. június 16.
spot_img
KezdőlapHírekGyűjtést szervez a 7300.hu/Napi Komló

Gyűjtést szervez a 7300.hu/Napi Komló

Komló – Néhány hete az interneten olvastunk egy felhívást, amely arról szólt, hogy a már nem használt tanszereket tovább lehet adni a rászoruló családoknak. Sajnos Komlón is sok olyan család van, ahol az iskolakezdés komoly gondot okoz, és nehezen, vagy egyáltalán nem tudják megvenni az iskolakezdéshez szükséges tanszereket.

Ezért arra gondoltunk, hogy a Napi Komló/7300.hu szerkesztősége gyűjtés szervez a rászoruló családok részére.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknél olyan, számukra felesleges tanszerek vannak, amelyet az ő gyerekük/gyerekeik már nem használnak, de másoknak hasznos lehet. Akár csak az iskolakezdés első hónapjaiban is pl.: félig elhasznált festékek, színes ceruzák, táska, tolltartó (amin lehet. hogy nem a legújabb Disney hős van, de a célnak megfelel). Valójában bármi odaadható, amit úgy ítélünk meg, hogy vállalható, és a saját gyerekünknek is szégyenkezés nélkül a kezébe adnánk.

A kinőtt, de nem lyukas, vagy lehordott tornaruha, melegítő, szét nem taposott tornacipő, vonalzó, ami nem törött, festék készlet, amiben megvannak a színek, üres füzet, 12 cm-nél nagyobb ceruza, és sorolhatnánk még. Tehát a törött vonalzó, a félig összefirkált füzet nem segítség, de a pónilovas iskolatáska, ami már ciki egy tízéves kislánynak, még nagyon jól tud jönni egy kisebb gyereknek, akinek nem tudják megvenni a szülei az újat.

A felajánlásokat privát üzenetben várjuk 2017. július 31-ig Facebook oldalunkon, a részleteket ott megbeszéljük. (A gyűjtés dátuma az eseményben július 5-ig tart, ennek az az oka, hogy a FB nem enged hosszabb időintervallumot megjelölni.)
Reméljük, sok felajánlás érkezik, amelyeket néhány nap alatt összesítünk, és számításaink szerint augusztus első két hetében oszthatjuk szét a rászoruló családoknak.

Hogy kedvet csináljunk – de reméljük ez anélkül is megy – jelenleg szerkesztőségünk 1 iskolatáskát, és 2 db tolltartót tud felajánlani, de ez a „csomag” még bővülni fog.

Az eseményhez ITT lehet csatlakozni. 

Segítő közreműködésüket köszönjük!
B-Ny. Roberta

 

Fotó: pixabay.com

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más