14.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekFordított adventi naptárat készítettek a Szilvási Általános Iskola nyolcadikosai, egy rászoruló családnak...

Fordított adventi naptárat készítettek a Szilvási Általános Iskola nyolcadikosai, egy rászoruló családnak szeretnének segíteni

Komló – Példamutató kezdeményezésbe fogott a Szilvási Általános Iskola 8.a osztálya. Karácsony alkalmából “fordított adventi naptárat” készítenek.

Közeleg a Karácsony, de sajnos sokan vannak ilyenkor is akiknél nemhogy az ajándékozás, de az is nehézséget okoz, hogy mi kerüljön az asztalra. Egy család ünnepét idén már biztosan szebbé teszi a Szilvási Általános Iskola 8.a osztályának és osztályfőnöküknek, Hudacsek Zoltánnak a kezdeményezése. Karácsonyig különféle ajándékokat (tartós élelmiszer, keksz, kávé, étolaj stb.) gyűjtenek „fordított adventi naptárukba”, melyeket a téli szünet előtti utolsó napon eljuttatnak egy rászoruló családnak.

Mi az a fordított adventi naptár?

Ahogy a neve is utal rá hagyományos társával ellentétben a fordított adventi naptár jobb adni, mint kapni alapon működik. Vagyis ahelyett, hogy minden nap kivennénk valami apróságot belőle, itt beletenni kell.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más