12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapHírekEgyüttműködési megállapodást írt alá a Komló Sport Kft. és a rendőrség

Együttműködési megállapodást írt alá a Komló Sport Kft. és a rendőrség

Komló – Dr. Gulyás Zsolt rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezetője együttműködési megállapodást írtak alá szeptember 10-én – olvasható a rendőrség közleményében.

A közlemény szerint a megállapodás célja a társadalmi szerepvállalás erősítése, a közlekedési balesetek valamint a bűncselekmények számának csökkentése, továbbá a balesetek, szabálysértések, bűncselekmények megelőzési lehetőségeinek szélesítése, a veszélyekre történő figyelemfelhívás, ezáltal azok megelőzésének és a kockázatok csökkentésének elősegítése.

A megállapodás tárgya a bűn- és baleset-megelőzési tevékenység keretében a megelőzést szolgáló ismeretek széleskörű megjelenítése és átadása a sportrendezvényre látogató közönségnek – írták.

Az együttműködési megállapodásban többek között rögzítették a sportrendezvények helyszínén történő különböző bűn- és baleset-megelőzési témájú kitelepülések, programok megszervezésében vállalt célkitűzéseket.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a megkötött együttműködés alapján új területen tud megjelenni. A megelőzési szakemberek – a főkapitánysággal együttműködő nevelési, oktatási és gyermekintézmények tekintetében – személyes megjelenés, valamint a lakossággal való online kommunikáció során felhívják a figyelmet a sport fontosságára, valamint a sport és a megelőzés kapcsolatára – zárta közleményét a rendőrség.

/címlapkép, forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más