19.4 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírekBezárt az Euronics, a cég egy hónapja "válaszol" a megkeresésre

Bezárt az Euronics, a cég egy hónapja „válaszol” a megkeresésre

Komló – Szép csendben megszűnt az Euronics üzlet Komlón. A miértekre egyelőre nincs válasz.

Nagyjából egy hónappal ezelőtt terjedt el a hír, hogy be fogják zárni az egyik legnagyobb elektronikai üzletet Komlón. A Piramis házban üzemelő bolt megtartása érdekében aláírásokat is gyűjtöttek a helyiek – hiába. Augusztus folyamán ugyanis az Euronics Kossuth Lajos utcai üzlete szép csendben kilehelte a lelkét. És hogy miért? Egyelőre nem tudni.

Augusztus másodikán érdeklődtünk telefonon és emailben is az Euronics ügyfélszolgálatán (a sajtóreferens elérhetősége nem szerepel sehol a honlapon, és a központi számon sem adtak hozzá semmilyen elérhetőséget), hogy megtudjuk, igazak-e a bezárással kapcsolatos hírek, és ha igen, mi áll a döntés mögött. Arra is rákérdeztünk, befolyásolhatják-e a döntést az aláírások. A telefonban kétszer is visszahívást ígértek, erre azonban a mai napig nem került sor. Végül tegnap, augusztus 27-én érkezett egy email, amelyben közölték, hogy köszönik a megkeresést, majd válaszolnak.

 

 

Közben a kérdés részben aktualitását vesztette, hiszen az üzlet augusztus 6-án bezárt – ez már tény. És ezen nyilván az aláírásgyűjtés sem segített – ez is tény. Úgyhogy tulajdonképpen már csak egy kérdés maradt megválaszolatlanul: miért szűnt meg az üzlet. Erről ugyanis se bolt ajtaján, se a honlapon, se a Facebook oldalon nem található információ. (Mondjuk magáról a bezárás tényéről sem.)

Reméljük, azért előbb vagy utóbb kapunk rá választ. Ha ez megtörténik, frissítjük cikkünket.

 

Jól megy a kft-nek

Az OPTEN adatai szerint a Vöröskő Kft-nek 2008 óta van fióktelepe Komlón, a megszűnést egyelőre nem jegyezték be. Hogy a komlói üzlet mennyire volt nyereséges vagy veszteséges, nem tudni, de az Euronics bolthálózatnak mindenestere nem megy rosszul: az értékesítésük nettó árbevétele tavaly megaladta az 52 milliárd forintot, az üzemi eredményük pedig a 172 milliót.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más