2.7 C
Komló
2023. december 07.
KezdőlapHírekAz ellenzék szerint közmunkások hordták a Fidesz szórólapjait Gesztenyésben

Az ellenzék szerint közmunkások hordták a Fidesz szórólapjait Gesztenyésben

Komló – Bejelentést tesz a Ferenczy Tamás által vezetett Komló Összeköt Egyesület a helyi Választási Bizottságnál, mert szerintük a Fidesz megszegte a választási törvényt.

Ferency posztja szerint a gesztenyési városrészben közmunkások hordják a Fidesz szórólapjait. Erről egy helyi lakos értesítette az ellenzéki polgármesterjelöltet, aki kiment a helyszínre és beszélt a szórólapozó emberekkel.

Korábban a városrész fideszes jelöltje Pálfi László is posztolt egy képet melyen feltételezhetően ugyanazon személyek láthatók, bár ő a posztjában azt írta, hogy a szabadidejükben segítettek neki.

Ferenzy szerint kihasználták és visszaéltek a közmunkások kiszolgáltatottságával.

 

UPDATE: Reagált a Fidesz Ferenczy bejegyzésére. Szerintük, ahogy Pálfi is írta szabadidejükben, önként segítettek kihordani a szórólapokat az említett személyek.

Polics József alkalmatlannak nevezte az ellenzéki oldalt és véleménye szerint veszélyes az a hozzáállás, amit képviselnek.

Amennyiben szükséges a másik oldal is megteszi a megfelelő jogi lépéseket.

Kíváncsian várjuk, az ügy kifutását, annyi viszont biztos, hogy végül bármelyik félnek legyen igaza közmunkásokat kampányban használni, még ha teljesen önszántukból és önként is jelentkeztek a feladatra óriási baklövés a kormányoldalról.

Ezek az emberek helyzetükből adódóan valószínűleg akkor se mernének nemet mondani  ha nem szeretnék elvégezni a feladatot. A jelenleg uralkodó közhangulatban pedig számítaniuk kellett volna arra, hogy ezzel a cselekedetükkel egy hatalmas magas labdát adnak az ellenzék kezébe.

Amit végül le is csaptak.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más