25.7 C
Komló
2024. május 20.
spot_img
KezdőlapHírekNyílt levelet írt Policsnak Ferenczy

Nyílt levelet írt Policsnak Ferenczy

Komló – Folytatódik a Fidesz szórólapjait osztogató közfoglalkoztatottak ügye.

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, bejelentést tesz a Ferenczy Tamás által vezette Komló Összeköt Egyesület a helyi Választási Bizottságnál, miután szerintük a Fidesz megszegte a választási törvényt.

Egy gesztenyési lakos értesítette az ellenzéki polgármester-jelöltet, hogy a városrészben közmunkások hordják a Fidesz szórólapjait. Ferenczy kiment és beszélt a dolgozókkal, valamit képeket is készített az eseményről.

Később a Fidesz azzal érvelt, hogy a közmunkások szabadidejükben segítettek a pártnak, Polics József pedig ismét alkalmatlannak nevezte Ferenczyt a polgármesteri posztra, valamint hozzátette, az ellenzék ne akarja megmondani, hogy az emberek mit csinálnak munkaidőn kívül.

Ferenczy Tamás erre reagálva ma nyílt levelet tett közzé a Facebookon, amelyben hangsúlyozza, nem szeretnék, ha az ügy miatt a közmunkásokon csattanna az ostor, és továbbra is fenntartja a véleményét, hogy amit velük tett a Fidesz, az szégyenteljes és végtelenül erkölcstelen dolog.

 

„Nyílt levél Polics Józsefnek, Komló polgármesterének, a Fidesz-KDNP komlói polgármesterjelöltjének!

Kedves Józsi!

Közmunkások hordták ki a Fidesz szórólapjait ezen a területen, ez tény. „Ez a csoport itt van, más csoportok máshol dolgoznak”, mondta az egyik hölgy.
Megkérdeztem, hogy ma is munkaidőben vannak-e? Enyhe mosollyal az arcukon mondták, hogy ma pont szabadnaposak, de tegnap is dolgoztak és holnap sem lesznek szabadnapon. Zavarba jöttek, ők csak a Lacinak a kérését teljesítik (azt nem mondtak, hogy pontosan melyik Laciét).

Józsi! Azt is elmesélték, hogy 30-án lejár a szerződésük és nagyon szeretnék, ha meghosszabbítanák azt részükre, mert nagy szükségük van erre a munkára.
Felhívom a figyelmedet, hogy ennek a három embernek feltétlen legyen meghosszabbítva a szerződése és ne őket büntessétek azért, mert lebuktatok.
Ígérem, ezt ellenőrizni fogjuk.

A napokban jeleztük már, hogy az önkormányzat autója viszi a Fidesz irodába a párt anyagait, ezt sem kellene folytatni.
Józsi, tényleg nem tudom mennyit tudtál ezekről az esetekről, de azonnal szüntessétek be ezt a gyakorlatot.

Az „alkalmatlan” központi rigmusod is végtelenül unalmas már. Nektek Botka, Karácsony, Péterffy, Pikó, Ferenczy és mindenki alkalmatlan, aki nem fideszes.
A kézi irányítás nem az önkormányzatiság eszköze. Amit csináltatok a közmunkásokkal az szégyenteljes és szerintem végtelenül erkölcstelen, ezt Te sem gondolhatod másképp.

Tisztelettel: Tamás”

 

Fotó: Ferenczy Tamás Facebook oldala

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más