19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekAz eddigi legnagyobb demonstrációt szervezik Komlón a pedagógusokért november 18-ra

Az eddigi legnagyobb demonstrációt szervezik Komlón a pedagógusokért november 18-ra

Komló – A komlói oktatási intézmények (iskolák, óvodák) szülői csoportja városi szintű szolidaritási akciót szervez november 18-ra, 17 órára a Városház térre.

Újabb szolidaritási akcióra készülnek a komlói szülők, az eseményre eddig már több mint 80-an visszajeleztek. A kezdeményezéssel a pedagógusok követeléseit szeretnék támogatni, és a gyermekek jövőjéért kívánnak demonstrálni – írták lapunknak küldött közleményükben.

A szervezők hangsúlyozták a tiltakozás nem csak a tanárok bérhelyzetének rendezéséről szól, a gyermekek oktatásának javítása a cél.

“Már egyre kevesebben választják a pedagógusi pályát! A régóta pályán lévő pedagógusok túlterheltek! A gyermekek szintén! Szaktanár hiány van. Ha most nem állunk ki mellettük, később már nem lesz kiért”

– írták.

A demonstráción a tüntetések jelképévé vált felkiáltójelet szeretnék megformálni a résztvevőkkel. A térre várnak minden volt és jelenlegi pedagógust, óvodai, iskolai dolgozót, szülőt, diákot és mindenkit aki támogatja a kezdeményezést.

Bővebb információk a demonstráció Facebook eseményében, illetve a „Komlóiak a pedagógusokért és gyermekeink jövőjéért” Facebook csoportban.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más