25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapHírekÁprilis második hetében kezdődik a tavaszi lomtalanítás

Április második hetében kezdődik a tavaszi lomtalanítás

Komló – Április második hetétől kezdi elszállítani a Dél-Kom Nonprofit Kft. a lomokat.

Idén is az eddigi évek szerint megszokott módon zajlik a tavaszi lomtalanítás. A hulladékkezelő cég munkatársai, a hétfői és keddi napokon, három ütemben szállítják majd el a kidobásra ítélt holmikat.

A lomok elszállítására április 8-9-én, 15-16-án, és 22-23-án kerül sor. Az időpontok utcánkénti bontásban ide kattintva érhetők el.

A lombhulladékok kihelyezésénél azt kérik figyeljünk, hogy ne akadályozza a jármű és gyalogosforgalmat, ne károsítsa a zöldterületeket, illetve jól megközelíthető legyen a begyűjtő járat számára. A bútorokat pedig a hatékonyabb helykihasználás, és a gyorsabb elszállíthatóság érdekében szétszerelve kérik kitenni. A zsákok és dobozok megtöltésénél arra kell ügyelni, hogy azok kézi erővel szóródásmentesen mozgathatóak legyenek. Ezeknek a súlya maximum 25 kg lehet.

Fontos, hogy a lomtalanítás keretén belül nem szállítanak el minden fajta hulladékot, (például építési, bontási törmeléket, autóalkatrészt, gumiabroncsot stb.) ezek nagy része viszont elhelyezhető a városi hulladékudvarban (7300, Komló Sportvölgy 6.). Bővebb információk a Dél-Kom oldalán.

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más