17.7 C
Komló
2023. március 24.
KezdőlapHírekÁllítólag erőszakkal próbáltak betörni egy komlói lakásba

Állítólag erőszakkal próbáltak betörni egy komlói lakásba

Komló – Egy helyi közösségi csoportban osztották meg az esetet.

A beszámoló szerint tegnap kora délután egy helyi társasház egyik lakásába úgy próbáltak meg betörni ismeretlenek, hogy az egyik lakó otthon volt. A két féri először becsöngetett majd arra kérték az otthon tartózkodó hölgyet, hogy nyissa ki nekik az ajtót. Miután ennek nem tett eleget kívülről lenyomták a kilincset és megpróbáltak erőszakosan bemenni a lakásba. Miután ez nem sikerült nekik, állítólag egy emelettel feljebb ugyanezzel próbálkoztak. A poszt szerzője még személyleírást is adott, az egyik állítólagos elkövető 180 cm körüli, szőke hajú.

Megkerestük a rendőrséget, de egyelőre nem érkezett hozzájuk feljelentés.

“Tájékoztatjuk, hogy a megkeresésében szereplő, vagy ahhoz hasonló esettel kapcsolatban a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásunk időpontjáig bejelentés, feljelentés nem érkezett, rendőrségi eljárás nem indult” – közölték.

Ha bárkivel hasonló eset történne, a következőt tanácsolják:

Jogsértés észlelése esetén kérjük, tegyenek bejelentést a 112 központi segélyhívó számon, névtelenségük megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy tegyenek feljelentést, és a rendőrség ezekre reagálva megteszi a szükséges intézkedéseket.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más