25.7 C
Komló
2024. július 18.
spot_img
KezdőlapHírekMáris újranyomják a komlói szerző könyvét

Máris újranyomják a komlói szerző könyvét

Komló – Néhány hónappal azután, hogy megjelent a városunkban játszódó horror, már érkezik is belőle az utánnyomás.

Tavaly jelent meg nyomtatásban Fritsi Péter A székkészítő című regénye. A városunkban játszódó horror úgy tűnik nem csak a kritikusok, de az olvasók tetszését is elnyerte, ugyanis máris újranyomják a könyvet.

A székkészítő második kiadására némileg változott a borító, illetve egy új fülszöveget is kapott a könyv, amely így szól:

Weisz Kornél egy baranyai bányászvárosban éli gondtalan mindennapjait családjával, de aztán az idilli hangulat hamar tovaszáll, hogy helyét aggasztó események sora vegye át. Kornél legnagyobb lánya egyre furcsábban, sőt botrányosabban viselkedik, és amikor a férfi nyomozásba kezd, hogy mi állhat ennek a hátterében, hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a tinédzserkori lázadásnak ehhez semmi köze. Habár még ő maga is nehezen hiszi el, de valamiféle baljóslatú, sötét erő irányítja a szálakat a háttérből, amely veszélybe sodorja nem csupán a saját, hanem az egész családja életét.

Vajon egyszerű vájárként képes lesz felvenni a harcot a természetfelettivel? Megtalálja időben a válaszokat, hogy megmentse a lányát? Miféle gonosz szemelte ki magának, és miért pont az ő családját? A megoldás talán valahol a múltban rejtőzik, miközben az idő vészesen fogy, és a döntéseknek, melyeket meg kell hozni, súlyos ára van.

Aki lemaradt az első kiadásról, és most jött meg a kedve, hogy elolvassa a regényt, már elő tudja rendelni. A könyvesboltokba pedig az április 25-e körül kerül majd.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más