2.7 C
Komló
2024. április 25.
spot_img
KezdőlapPRVannak kiváló hazai fertőtlenítő- és tisztítószerek a piacon?

Vannak kiváló hazai fertőtlenítő- és tisztítószerek a piacon?

Amennyiben hazai fertőtlenítő- és tisztítószereket keresünk a piacon, akkor nem fogunk csalódni. Vannak ugyanis olyan termékcsaládok, melyeket Magyarországon gyártanak, és tökéletesen megfelelnek minden igénynek. Ebben a cikkünkben hoztunk is rá példát.

Hazai fertőtlenítő- és tisztítószerek

Nemcsak külföldön gyártott, hanem hazai készítményeket is beszerezhetünk, mert vannak olyan cégek idehaza, akik tudják, mire van szüksége a vállalkozásoknak, ipari környezetben vagy intézményekben dolgozóknak. Remek példa erre egy olyan termékcsalád, mint az Innoveng az Alpha-Dent-Higiénia Kft. kínálatából. Az általuk gyártott Inno-Sept fertőtlenítő kéztisztítókat például egy ország ismerte meg akkor, amikor 2020-ban kitört a Covid-19 világjárvány.

A koronavírus sokak szemét felnyitotta

Sajnos egy világjárványra volt szükség ahhoz, hogy az egész világ felismerje, mennyire fontosak a fertőtlenítő hatású tisztító- és kézmosó szerek. Ezeket korábban főleg ipari környezetben, intézményekben, vendéglátóhelyeken alkalmazták. Azonban a Covid-19 rámutatott, hogy a hétköznapokban is mekkora szükség van ezekre a fertőtlenítő szerekre.

Emellett természetesen azokon a helyeken, ahol korábban alkalmazták már őket, továbbra is használatban vannak. Maximum az változott, hogy honnan szerzik be ezeket a tisztítószereket. Ma már sokkal több cég próbál olyan megoldást találni, ahol rövidebb a beszállítói lánc. Ahol egy esetleges koronavírushoz hasonló probléma nem bénítja meg a termékek utánpótlását. Így előtérbe kerültek a hazai gyártású termékek ezen a területen is. Természetesen ehhez szükség volt a megfelelő ár-érték arányra.

Folyik itthon is a kutatás-fejlesztés

A hazai vegyipar egyre jobb termékeket gyárt minden iparág számára. Ezek a fertőtlenítő készítmények nemcsak a tisztaságért, de a mikrobiológiai veszélyek elhárításáért is felelnek. 

Mivel jelentős erőket csoportosítanak a kutatás-fejlesztés területére, így folyamatosan tudnak alkalmazkodni az igényekhez. Így volt ez a koronavírus idején is, és így lesz ez a jövőben is, ha talpon szeretnének maradni a hatalmas nemzetközi versenyben. Az egyre szélesedő termékpaletta egyre több területre kínál megoldást a higiénia területén.

Az egészségügyi intézmények a legnagyobb felhasználók

A tisztítószerek és fertőtlenítőszerek piacán természetesen a legnagyobb felhasználók az egészségügyi intézmények. A már említett Inno-Sept fertőtlenítő kéztisztítói például már szinte mindenhol ismertek. A baktericid (MRSA) – yeasticid – fungicid – tuberkulocid – Hepatitis B vírus – sz. virucid (burkos vírus, H5N1 is) antimikrobiális hatásspektrummal rendelkező készítmény közkedvelt. Több fronton is bevethetőek, például kéztisztítóként és betegfürdetőként is használhatóak ezek a termékek.

Ha van lehetőségünk, akkor támogassuk a hazai kereskedőket és gyártókat, és vásároljunk itthon gyártott és forgalmazott fertőtlenítő- és tisztítószereket!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más