15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapPRProfi költöztetés? Csak megbízható költöztetővel!

Profi költöztetés? Csak megbízható költöztetővel!

Egy profi költöztetés alapja, hogy egy kiváló partnercéget bízunk meg a feladattal. De honnan lehet felismerni az ilyen költöztetőket? Hogy tudjuk kiválasztani a lehető legjobbat a feladatra? Ebben nyújtunk most segítséget.

Költöztetés buktatókkal? Kerüljük el a hiénákat!

Ha költöznünk kell, akkor természetes, hogy szeretnénk minden problémát elkerülni, és azt akarjuk, hogy a miénk legyen a valaha volt legsimább költöztetés. Azonban ahhoz, hogy ez megvalósuljon, mi is kellünk. Mi fogjuk ugyanis kiválasztani azt a partnert, akivel végül elvégeztetjük a munkát. És ha nem jól választunk, akkor bizony nagyon rosszul járhatunk!

A piacon sajnos nem csak becsületes cégek vannak, vannak úgynevezett hiénák is, akik csak a pénzünkre pályáznak. Ők azok, akik mindent megígérnek, de végül kiderül, hogy az előzetesen megbeszélteknél sokkal magasabb lesz a tarifa. Őket már jó az elején elkerülni, ki kell szűrni őket, amint lehet, és másik költöztető után nézni.

Árulkodó jel lehet, hogy bár azt mondják, hogy mindent megoldanak, konkrétumot valahogy nemigen hallunk tőlük. És ez hatványozottan igaz, ha pénzről van szó. Egy megbízható partner ugyanis írásban fogja megadni az árajánlatát, míg a hiénákból ilyet nem lehet kiszedni. Ha egy kiszemelt költöztető nem hajlandó írásban kommunikálni és ajánlatot adni, akkor felejtsük el őket!

Profi csapat, megbízható háttér

Ha a fentiekkel ellentétben egy valóban profi céget találunk, az is látszani fog elég hamar. Minden cégadat fent lesz a honlapjukon, ahogy az elérhetőségeik is, melyeken valóban tudunk velük beszélni. Ha pedig nem elérhetőek, akkor záros határidőn belül visszahívnak minket. És nem ígérgetnek feleslegesen, ha személyes felmérés kell ahhoz, hogy árat mondjanak, akkor azt fogják mondani. De mindenképp írásos árajánlatot kapunk, ami kiváló biztosíték arra, hogy később se változzon az összeg!

A csapatuk minden tagja szakképzett, érti a dolgát, és azt is, hogy az ügyfél problémáját kell megoldaniuk, és ennek megfelelően is kommunikálnak és teszik a dolgukat. Mivel állandó állománnyal dolgoznak, így megfelelően rutinosak, ezáltal gyorsak, és gyorsan is reagálnak. A teherautóik folyamatosan karban vannak tartva, kiváló műszaki állapottal bírnak. Ennek megfelelően a fel- és lepakolás mellett útközben is a legjobb kezekben lesznek a vagyontárgyaink.

Költöztetés, extrákkal

Onnan lehet még megismerni az igazán felkészült és profi költöztetőket, hogy több kényelmi szolgáltatásuk is van. Ilyen az is, hogy akár a csomagolóanyag beszerzésében is tudnak nekünk segíteni.

De ezenfelül kínálhatják azt is, hogy segítenek a teljes becsomagolásban. Igen, ez azt jelenti, hogy ha nincs időnk, erőnk vagy egyszerűen kedvünk hozzá, akkor megcsinálják helyettünk. Ehhez kapcsolódóan akár abban is segíthetnek nekünk, hogy a csillárokat le-, illetve felszerelik, valamint a mosógépet, mosogatógépet ki- és beszerelik helyettünk.

Ilyen extrákkal egy valóban profi költöztetésen lehetünk túl, ha egy ilyen partnerre bízzuk magunkat.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más