17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapPRMire figyeljünk, ha tökéletes élményt szeretnénk?

Mire figyeljünk, ha tökéletes élményt szeretnénk?

Mint az élet minden egyéb területén, úgy az intim együttlétek során is rendkívül nagy szerepet játszik a felkészültség. Mert egy dolog várni és bízni abban, hogy jó lesz, és megint másik az, hogy jó előre felkészülünk, hogy kellő alapossággal utánajárunk mindennek, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél tökéletesebb legyen az élmény.

Kiváltképpen igaz ez az olyan különleges esetekre, mint amilyen például az anális szex is. Éppen ezért, ha nem vetjük meg a popsi okozta örömöket, akkor mindenképpen érdemes velünk tartani.

Ami nem maradhat el…

Ha a párunkkal közösen úgy határozunk, hogy hódolunk az anális élvezeteknek, akkor előbb szerezzük be a megfelelő anális síkosítót a SZEXSHOP.hu kínálatából

Sokáig teljesen tabusítva volt, most kezdünk róla nyíltan beszélni, ezért fontos, hogy kiszélesítsük az ismereteinket: az anális szex elhagyhatatlan kelléke a külön erre a célra kifejlesztett síkosító. Feltétlenül muszáj használni, ugyanis bármennyire is vagyunk felajzott állapotban, a végbélnyílás sosem lesz képes magától nedvesedni – a hüvellyel ellentétben. A nedvesség pedig lényeges pontja lesz annak, hogy élvezetes lesz-e az együttlét, vagy esetleg sérülésekkel tarkított kudarc lesz a vége.

Figyelni kell arra is, hogy csakis kiváló minőségű termék kerüljön a kosárba, hiszen nagyon érzékeny bőrfelületről van szó, nem szabad megkockáztatni az épségét.

Persze a síkosító használata csak egy dolog, türelem és lassúság is szükséges a sikerhez, hiszen az elkapkodott behatolás fájdalmas lehet, azontúl pedig még súlyos sérüléseket is okozhat.

Hogyan válasszunk anális síkosítót?

Természetesen nem elegendő az, ha random leemelünk egy terméket a fent említett webáruház virtuális polcáról. 

Tudni kell ugyanis azt, hogy vízbázisú vagy szilikonos változatra lesz-e szükségünk. Előbbiből több kell, mert hamar elpárolog, utóbbi viszont nyomot hagyhat a ruhákon, az ágyneműn. Sőt, ha esetleg még egy kis felnőtt játékszerrel is meg szeretnénk bolondítani az aktust, akkor annak az igényét is figyelembe kell venni.

Mivel soha nem lehet tudni, hogy mikor kapunk kedvet egy kis rendkívüli hancúrhoz, érdemes mindkettőből otthon tartani, ráadásul nem is kis kiszerelésben, hiszen sokkal jobban megéri, ha egyből egy nagyobb adagot szerzünk be. Annyira klassz lesz majd ugyanis a segítségével az élmény, hogy egészen biztosan repetát követelünk majd belőle.

Fő az őszinte kommunikáció!

Apropó, követelés! Ez az, amit egyáltalán nem szabad csinálni, ha ez a téma kerül szóba. Csakis önkéntes alapon, közös beleegyezéssel, szabad akarattal lehet ilyet csinálni.

Mindenképpen beszéljünk vágyainkról, szexuális fantáziáinkról, ám ha párunk nem vevő mondjuk az anális változatra, akkor jobb híján el kell fogadni, meg kell békélni vele. Persze síkosítóval kerekedhet belőle nagyon szép élmény is, ezért feltétlenül érdemes legalább egyszer kipróbálni.PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más