28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapPRMi az az előkorcolt lemez és mire használhatjuk?

Mi az az előkorcolt lemez és mire használhatjuk?

A tetőfedéshez manapság már többféle opció is elérhető, amelyek közül nekünk kell kiválasztanunk a számunkra leginkább megfelelő megoldást. Természetesen egy tető legyen szép, védje az épületet, és tartsa távol az esőt. De mit várunk még ezeken felül tőle?

Mitől különleges az előkorcolt lemez?

A Betolemez kínálatából is megrendelhető előkorcolt tetőlemez abszolút különleges dizájnt képvisel a tetők piacán. Ez egy olyan technológia, amelyet előszeretettel alkalmaznak régi, akár műemlék épületek, illetve egyházi ingatlanok, templomok esetében is, ám a modern építészet amiatt is igényt tart rá, mert az új építésű ingatlanokon is igencsak remekül mutat, egyszerre megidézve a hagyományt és a modern eleganciát.

Nemcsak megjelenése teszi különlegessé, hanem az is, hogy egészen kicsi hajlásszög esetén is remekül alkalmazható, ebből a szempontból például abszolút lekörözve versenytársát, a szintén modern, acélból gyártott cserepeslemezt, amely családi házak igényes tetőihez bizonyul tökéletesnek. Ez teszi ideálissá egyébként akár kupolák, akár tornyok burkolására is az előkorcolt lemezeket.

Miért éppen acél?

Gyakorlatilag ma már nyugodtan kijelenthetjük, hogy a lemezfedések mindegyik típusához – amelyből kettőt már említettünk is, a harmadik pedig nem más, mint a trapézlemez – acélt használnak fel a gyártás során. Ez egy előszeretettel használt alapanyag a modern építőiparban, hiszen elképesztően tartós, strapabíró, erős, ugyanakkor jól kezelhető, s még rozsdamentes is, ezért különösebb karbantartást sem igényel.

Mitől különleges az előkorcolt lemez?

Láthattuk, hogy több fajtája is akad a lemezfedésnek, miért választanánk pont ezt? Egy egyszerű ipari épület, csarnok vagy hangár, tároló, garázs tetején tökéletesen passzol a trapézlemez, amely stílusában is a nyersebb vonalat követi. Ezt azonban értelemszerűen nem szívesen választjuk családi házak tetejére, ilyenkor merül fel gyakran a cserepeslemez mint opció, amely nagyon hasonlít a hagyományos cserepezésre, s nagyon szép tetők készülnek belőle.

Az előkorcolt lemez szintén ideális lehet kertes házak esetében, ám jóval modernebb lesz a hatás, amit elérünk vele. Nem véletlenül említettük az új építésű ingatlanokat, amelyekre éppen emiatt tökéletesen passzol, s eleganciájával szépen megkoronázza az ingatlanokat.

Teljesen a saját elképzeléseinkhez igazíthatjuk

Említettük már, hogy sok pozitív vonással rendelkeznek a lemezfedések, s e tekintetben nem mehetünk el szó nélkül amellett a tény mellett, hogy sokféle igénynek meg tudnak felelni. Nemcsak azért, mert az általánosan meglévő vonások mindenkinek tökéletesen megfelelnek, hanem amiatt is, mert sokféle felület, kivitel, s még több szín is választható, ezért valóban a ház stílusához, sőt, a homlokzat és a nyílászárók színéhez is illeszkednek.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más