12.7 C
Komló
2024. május 29.
spot_img
KezdőlapPREnnél az időpontfoglaló szoftvernél keresve sem találhatsz jobbat

Ennél az időpontfoglaló szoftvernél keresve sem találhatsz jobbat

A különféle időpontok nyilvántartására több különböző módszer is létezik. A papíralapú, határidőnaplóban történő nyilvántartás egyértelmű hátránya, hogy elveszítheti az ember. Ezenfelül nehéz, időigényes keresni egy naplóban vagy füzetben. Az is megeshet, hogy nincs elég hely az időpontok feljegyzésére.

Szóba jöhet az is, hogy Excel táblázatba kerüljenek feljegyzésre a jövőbeli események. Ebben az esetben ugyancsak a keresés lehet problémás.

Mi a megoldás? Egy jó szoftver!

Könnyen belátható, hogy sem a papíralapú határidőnapló, sem egy Excel táblázat nem jelent túlzottan kényelmes megoldást. Érdemes élni modern korunk lehetőségeivel, és időpontfoglaló szoftvert használni.

A D4S időpontfoglaló rendszerének a fent ecsetelt problémák egyike sem jelent kihívást. A könnyen kezelhető vállalatirányítási rendszer remekül működő időpontfoglaló alrendszerrel van felvértezve. További jó hír, hogy ezt akár egy weboldallal is össze lehet kapcsolni.

Amit az időpontfoglaló szoftver működéséről tudni kell

A már említett időpontfoglalás a CRM modul egyik speciális almodulja. Egy összetett folyamatot kezel, amely érinti a rendszer számos modulját. Arra a célra fejlesztették ki, hogy egy tevékenységre vagy szolgáltatásra időpontot lehessen foglalni, amit rögzíteni vagy kezelni is lehet.

A programról tudni kell, hogy bonyolult szolgáltatások támogatására is kitűnően használható. Példának okáért egy egészségügyi központban az időpontok kezelése kulcsfontosságú, ez esetben is jó szolgálatot tesz ez a megoldás. Az ERP-ben nyomon lehet követni, hogy milyen időpontra, melyik doktorhoz, milyen célból foglalt egy beteg időpontot.

Amennyiben egy cég több rendelővel rendelkezik, akkor könnyen megadható a kezelés pontos helyszíne is. Arra is lehetőség nyílik, hogy a tevékenységek és az orvosok külön színekkel legyenek jelölve. Így sokkal könnyebbé válik a foglalások villámgyors beazonosítása.

Néhány szó a program megjelenéséről

Bár egy időpontfoglaló szoftver esetében a lényeg, hogy jól működjön, a megjelenés sem elhanyagolható szempont. Elsősorban az átláthatóság miatt fontos a külcsín. Az átlátható naptár nézet nagy segítséget jelent e téren.

Fontos leszögezni, hogy az időpontfoglaló funkciókat nem csak akkor lehet használni, ha egy komplex rendszerről van szó. Egy-egy kisebb tevékenység, mint például egy találkozó vagy szervizidőpont is rögzíthető a szoftver segítségével.

Legyen szó egy fodrászatról, egy autószervizről vagy valamilyen más szolgáltatást nyújtó cégről, mindegyik kihasználhatja a program előnyeit. Az ügyfelek fogadásának rendszerezésén túl az ügyfelek értesítésére is lehetőséget kínál az alkalmazás például abban az esetben, ha változik az időpont. Még automatikus emlékeztető beállítására is lehetőség nyílik.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más