17.1 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapPRA jó kávé alapja: a kávéfőző gép rendszeres tisztítása

A jó kávé alapja: a kávéfőző gép rendszeres tisztítása

Manapság szinte minden háztartásban van kávéfőző gép. Ezek a szerkezetek nagyon jó szolgálatot tesznek, hiszen sok olyan ember van, aki nem is tudja elindítani a napját egy csésze finom fekete nélkül.

A kínálat a gépek terén igen széles, a legtöbben az automata kávéfőzőket kedvelik. Ilyen például a premiumshop24.hu oldalán is kapható Jura kávégép. Ezzel frissen őrölhetjük meg a kávészemeket minden reggel, így nemcsak az íz, a hatóanyag, hanem már az illat is “felébreszt”. Ha pedig egy finom cappuccinóra vágyunk inkább, akkor ezt is el tudjuk készíteni e modern szerkezet segítségével.

A tisztítás fontos

Ám mint minden, a Jura kávéfőző is addig fog jól működni, amíg rendszeresen karbantartjuk. Az ilyen eszközök tisztítására nagyon oda kell figyelni, hiszen az ital minősége múlhat azon, vízkövesek-e a csövek odabent, vagy van-e lerakódás a gép belsejében.

Szerencsére a Jura kávégépek tisztítása végtelenül egyszerű, ráadásul maga a készülék figyelmeztet is bennünket, ha neki kell állni a folyamatnak. Így biztosan nem felejtjük el, ha a vízszűrő patront cserélni kell, vagy ideje elindítani egy tisztítóprogramot.

Nézzük, milyen fázisai vannak a karbantartásnak!

A főbb folyamatok

A premiumshop24.hu Jura kávégép tisztítótermékei között mindent megtalálunk, ami ahhoz kell, hogy maradéktalanul jól működjön a gép több éves használat után is. Három fő területre kell figyelnünk:

  1. A kávégép belseje: itt lerakódhatnak a kávémaradványok, a zacc
  2. Csövek: innen a vízkövet kell eltávolítani
  3. Tejhabkészítő rész: szintén a lerakódások eltávolítása a cél

Ezekhez a feladatokhoz alábbi termékeket kínálja a webáruház:

Nem tudjuk elrontani…

Sem a tisztítást, sem a kávéfőzést, ha Jura automata kávégépet választunk. A gyártó mellékel használati útmutatót, tájékoztatót minden modellhez. A lépések mindenki számára egyszerűen végrehajthatók, és nem is igényelnek sok időt.

Érdemes azt is tudni, hogy a Jura kávégépek rendelkeznek a TÜV Rheinland nemzetközi, független vizsgálószervezet elismerésével is: ez alapján elmondható, hogy megfelelnek a mikrobiológiai és higiéniai elvárásoknak.

Aki szeretne egy ilyen kávégépet otthonra, keresse fel a premiumshop24.hu oldalát, vagy látogasson el személyesen budapesti bemutatótermükbe!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más