17.7 C
Komló
2023. március 24.
KezdőlapPRA fűnyírás lehet egyben kikapcsolódás is

A fűnyírás lehet egyben kikapcsolódás is

A ház körüli zöldterület, az udvar, a kert nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget jelent, emellett a szabadidő kellemes és hasznos eltöltésének is terepe egyúttal. Azonban minél nagyobb egy kert, annál biztosabb, hogy az időnk egyre nagyobb részét fogja igénybe venni a rendben tartása.

Ennek belátásához nem is kell olyan szaktudást feltételező munkákra gondolni, mint a palántázás vagy metszés, egy egyszerű fűnyírás is már komoly kihívás elé állítja a szokásosnál nagyobb zöldterülettel rendelkező tulajdonost. Ebben lehet nagy segítségünkre a Gemini-Duo webáruház fűnyíró traktor kínálata.

Kézi és önjáró fűnyírók

Ha kézi fűnyírókban gondolkodunk, akkor jelentősebb munkák esetén már szóba jöhetnek az önjáró típusok, tehát amikor a hajtómotor ereje nemcsak a vágásért felelős késeket, hanem a kerekeket is hajtja.

Ilyen megoldással már nagyobb fizikai igénybevétel nélkül vághatók egészen nagy területek, de 2-3.000 m2 fölött az igazi megoldást a fűnyíró traktor jelenti. Ezeknek a szerkezeteknek a motorjai már nemcsak a késeket és a kerekek tengelyét hajtják meg, hanem erejüknél fogva már a fűnyírót kezelő személyt is képesek hordozni.

Kerti traktor a tökéletes megoldás

Ennélfogva az ilyen kerti traktorok jellemzően erős, belső égésű benzinmotorral vannak felszerelve, teljesítményük pedig elég arra, hogy könnyűszerrel rendbe tehetők legyenek több ezer m2-es kertek is. Ezeknek a traktoroknak a használatával fáradtság és idő takarítható meg, sőt a sokszor fárasztó kerti munka észrevétlenül szórakozássá változik.

Előnyök hosszú sora

A Gemini-Duo webáruház kínálatában megtalálható kerti traktorokat végigböngészve a kisebb kertekhez ajánlott modellektől kezdve a komoly, nagy teljesítményű típusokig számos kivitellel találkozhatunk.

Nagy előnyük, hogy a vágási szélességük sok esetben meg is haladja a kézi fűnyírók hasonló adatának a kétszeresét, míg haladási sebességük is jóval magasabb, mint egy fűnyírót toló ember lépési sebessége. Így az akár száz centiméter széles vágás és a nagy sebesség összehasonlíthatatlanul gyorsabbá teszi a fűnyírást az eddig megszokott gépekhez képest.

A vágás magassága egyszerűen állítható, jellemzően 30 és 90 milliméter között, a haladás sebessége pedig fokozatmentesen konfigurálható. A fűnyírást jelentő alapfeladaton túl a magasabban pozicionált modellek különböző adapterek segítségével képesek hókotró feladatok ellátására is, valamint megoldható vontató gépként történő használatuk is. Ez esetben szórókocsi, utánfutó, billenőkocsi is csatlakoztatható a járműhöz.

A nagy méretű, nagy felületű gumiabroncsok nagyon jó terepjáró képességet kölcsönöznek a traktoroknak, és található differenciál zárral felszerelt típus is. A csatlakoztatható több száz literes fűgyűjtők lehetővé teszik a hosszan tartó folyamatos munkát, amely hatására a kötelezettség így szinte kikapcsolódássá változik.

A Gemini-Duo webáruházban nem kizárólag kerti nagygépek, hanem számos más kisgép és szerszám is megtalálható, így könnyen és gyorsan beszerezhető minden.

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más