19.7 C
Komló
2024. június 16.
spot_img
KezdőlapMinden másNem kell több Bence! Komolyan! Nem! Tényleg NEM! ELÉG!

Nem kell több Bence! Komolyan! Nem! Tényleg NEM! ELÉG!

Két évvel ezelőtt már egy Bence szintén felvetette aggályait, az ország elbencésédésével kapcsolatban. Ennél jobban magam sem tudom, megfogalmazni álláspontomat, eme szomorú, és évtizedek óta Benceként élve egyre inkább bosszantó tendencia kapcsán (úgyhogy itt a cikk).

Tamás Bence Gáspár nyílt levele úgy tűnik sajnos nem ért célt, jelenleg is a Bence a legnépszerűbb férfinév hazánkban.

2014-ben 43.793 Bence élt Magyarországon, ma ez a szám 48.899 ami pontosan 5106 Bencével több, mindössze 3 év alatt. Ha továbbra is ilyen drasztikus ütemben nő a Bencék száma szükségszerűen eljutunk a tucatbencék korába.

forrás: Belügyminisztérium

Ez pedig senkinek nem lesz jó.

Snassz lesz a Bence név, összekeverednek a kis Bencék a strandokon, ráadásul ha Nagy, Kovács, vagy Tóth családba születnek Bencék az további kellemetlenségeket okozhat. Például idősebb korukban nem lehet majd egy normális e-mail címük. Trükközniük kell majd, hogy kitűnjenek a többi hasonló sorsra jutott Bence közül. Így születhetnek majd kovacsbence17, kovacsbence111, kovacsbencepunnanyakiraly, és hasonló címek.

Szerencsére Laciból, és Istiből még most is jelentősen több van, de gondoljunk arra, hogy nekik hosszú évtizedes előnyük van és a Bence név így is már a harmincadik leggyakoribb utónév hazánkban.

forrás: Belügyminisztérium

Mindenkit arra kérek, hagyja abba, ne csináljon több Bencét, nem vezet ez semmi jóra!

A Máték, Leventék, Dominikok, Hannák, Annák, Jázminok pedig vívják meg saját csatájukat! Sajnos Benceként nem engedhetem meg azt a kockázatot, hogy a hasonlóan népszerű nevekkel rendelkezők esetlegesen mi Bencék kárára kampányoljanak.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más