Minden más

Jótékonysági koncertet tartanak a Kodály Központban

Pécs – December 14-én jótékonysági koncertet tartanak Pécsett a Kodály Központban Nemzetek Karácsonya címmel. A rendezvényből befolyó összeget a Pécsi Gyermekklinika számára ajánlják fel.

Az idei évben a Kodály Központ egy nagyszabású jótékonysági koncertnek ad otthont, Nemzetek Karácsonya címmel. Az est a pécsi és Pécs környéki keresztény közösségek összefogásával és Pécs Város Önkormányzatának támogatásával jön létre.

A kilencven perces előadás során különböző népek és kultúrák karácsonyi dalai csendülnek fel, ezzel egy térbeli és időbeli utazásra hívva a kedves közönséget. A föld körüli barangolásban és az ünnepi hangolódásban egy 35 fős zenekar és egy 50 fős kórus kalauzolja a nagyérdeműt. A vendégfellépők között szerepel Johnny K Palmer, Gyárfás István, Pintér Béla, Andrej Grozdanov, valamint Bolyki Balázs és a B4 is.

A koncert teljes bevétele a Pécsi Gyermekklinika részére kerül felajánlásra, hogy a befolyt összegből egy speciálisan csecsemők vizsgálatára készült rezektoszkópot vásároljanak. Ahhoz, hogy ne csupán a nélkülözhetetlen eszközzel gyarapodhassanak, hanem további szükséges műszereket szerezhessenek be, olyan szponzorok jelentkezését várják, akiknek hasonlóan szívügye a beteg gyermekek segítése és gyógyítása.

További információkért kattintson a www.gygypecs.hu-ra, vagy az esemény Facebook oldalára.weboldalára

Hirdetés