Minden más

Jellegzetesen nagy orrú, alul meztelen férfi zaklatott hátulról egy nőt Pécsen

Pécs – Június 10-én a délutáni órákban egy alul meztelen férfi zaklatott egy nőt Pécsen.

A rendőrség rendelkezésre álló adatai szerint egy férfi 2020. június 10-én 17 óra és 17 óra 10 perc között Pécsett, a Szilárd Leó parkban található játszótértől követni kezdett egy nőt. Később a férfi alul meztelenre vetkőzött, majd hátulról megfogta a nőt.

A férfiről kamerafelvétel készült. 

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 185-190 centiméter magas, 40-50 év körüli férfit keresnek, aki átlagos testalkatú. Jellegzetesen nagy orra van, haja rövid, barna és őszülő, szakállat és bajuszt nem viselt. Az elkövetéskor hosszú, trapézformájú, kék farmernadrágot, valamint egy sötétkék, hosszú ujjú felsőt viselt.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

/forrás: police.hu /

Szólj hozzá!

Hirdetés