23.7 C
Komló
2024. július 16.
spot_img
KezdőlapMinden másHoppál: "sajnálom, hogy nem előbb húztam ki”

Hoppál: „sajnálom, hogy nem előbb húztam ki”

Baranya – Közleményben reagált Hoppál Péter a tegnapi kivetítő kihúzó akciójára.

Ahogy arról beszámoltunk Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő a tegnapi napon annyira felhúzta magát az ellenzék Pécsett a Széchenyi téren felállított óriáskivetítőjén, illetve az azon futó politikai hirdetéseken, hogy kihúzta azt az áramból.

 

A politikus ma közleményben reagált a tegnapi incidensre, melyet kérésére változtatás nélkül közlünk:

Lépni kellett, hogy megállítsuk Gyurcsány hazugsággyárát. 

Elragadtattam magam hétfőn, amikor az ellenzéki kampánykivetítőből kihúztam a kábelt a Széchenyi téren, ezzel elnémítva azt a hazugságözönt, amely abból folyamatosan ordított napok óta a védtelen járókelők fülébe, fertőzve az agyukat. Sajnálom, hogy nem előbb húztam ki, mert ami sok, az sok: valahol meg kellene húzni a határokat valóság és hazugság között, még egy felfokozott politikai kampányban is. Ha négy évig tisztességesen, a választóik között és azok szemébe nézve dolgoztak volna a pécsi baloldal jelöltjei, akkor most nem kellene hazugságokat ordibálniuk óriáskivetítőkből, hangos furgonokból, hanem elég lenne az emberek szemébe nézni és becsületesen kampányolni.

Az, amit az ellenzék „politikusai” évek óta művelnek, gyalázatos! Magyarok tízezreit sodorták veszélybe az oltásellenes kampányukkal, hamisított videóikkal, amikkel le is buktak. Vagy amikor „nyitni” akartak, de zárni kellett, és „zárni” akartak, amikor már nyitni lehetett. Ha sikerült volna megakadályozniuk a benzin- és élelmiszer-árstopot, ma már 800 forintos benzinnel tankolhatnának a magyarok is. Pécsiek és baranyai cégek százait sodorták volna veszélybe a járvány alatt, ha a kormány nem adja vissza a vállalkozásoknak az iparűzési adójukat, nem fagyasztja be a bérleti díjaikat. Magam jártam ki, hogy a legtöbb kompenzációt, 2 milliárd forintot, Pécs kapja. Mellár Tamást a környéken sem láttam. Hónapok óta hazudik a város baloldali polgármestere a pécsiek szemébe, és hazudnak vele együtt a baloldal helyi országgyűlési képviselő-jelöltjei is.

Azt, amit ez az ellenzéknek nevezett káoszkoalíciós városvezetés művelt Péccsel alig két és fél év „kormányzás” alatt, és most művelni akar az országgal is: életveszélyes! Őszintén úgy gondolom, és minden eddigi ismeretem és jel arra mutat: valódi, fizikai veszélybe kerülne Magyarország, ha ez a baloldali káoszbrigád a legcsekélyebb hatalomhoz is hozzájutna. Ha ez megtörténne, akkor itt igen rövid időn belül háború lenne, belekevernék ugyanis a magyarokat Oroszország Ukrajnában folyó szörnyű és brutális háborújába. Külföldi utasításokat hajtanának végre – csak a saját érdekükben.

Egyszer és mindenkorra meg fogjuk állítani ezt a hazugsággyárat április 3-án, mert a magyarok a béke és a biztonság, a tisztes gyarapodás mellett állnak, és velünk együtt elutasítják a káoszt, a veszélyt és a háborút, amit a magyar baloldal politikusai hoznának magukkal.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más