6.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapMinden másElveszett Maci, a medve. A megtaláló jutalomban részesül!

Elveszett Maci, a medve. A megtaláló jutalomban részesül!

Komló – Egy szilvási kisgyermek most nagyon szomorú lehet, ugyanis 2019.05.18-án a délutáni órákban elvesztette Macikát, az alvós plüsst.

A szilvási városrészben felbukkant kedves plakátok szerint a Maci névre hallgató medve nagyjából 30 cm magas, barna színű és a Függetlenség utca mögött látták utoljára. A hirdetés szerint a becsületes megtaláló jutalomban részesül, amelynek összege az utólagos kiegészítés alapján 5000 forint, bár arról nincsen információnk, hogy ezt az eredeti plakát szerkesztője, vagy egy ilyen szomorú helyzeten is viccelni tudó ebugatta írta rá. Ez mondjuk nem is annyira fontos, hiszen olvasóinkról sem feltételeznénk, hogy igényt tartanának a pénzjutalomra.

Aki találkozott az elkóborolt plüssel, hívja a 30/727-0316 vagy a 70/416-9947 telefonszámot, vagy adja le a Szilvási óvodában Bodza névre.

A gyermekeknek nagyon fontos lehet egy-egy ilyen játék, ha pedig elveszik, a szülők igyekeznek mindent megtenni, hogy visszaszerezzék az eltűnt barátot. A Facebookon még külön oldal is foglalkozik az eltűnt rongyikkal.

Mi pedig nagyon drukkolunk, hogy épségben előkerüljön az elveszett medve.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más