25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapHírekUtakat, parkolókat zárnak le a Komlói Bányásznapok miatt, mutatjuk mi várható

Utakat, parkolókat zárnak le a Komlói Bányásznapok miatt, mutatjuk mi várható

Komló – Jövő héten kezdődnek a Komlói Bányásznapok, a rendezvény miatt több út és parkoló is lezárásra kerül, egy helyen pedig változik a forgalmi rend.

Hétfőtől inkább ne rutinból közlekedjünk a városban, a jelenleg is zajló útfelújítások mellett, a Bányásznapok rendezvényei miatt forgalmi változásokra kell számítani.

A Városgondnokság tájékoztatása szerint a következő helyeken, és időpontokban várható változás:

  • Augusztus 29-én, hétfőn 00:00-tól: a Sportközpont és a Buszpályudvar közötti parkoló teljes lezárásra kerül. Ugyanekkor az Eszprantó téren a hivatalhoz közelebbi, valamint a középső parkolósáv kerül lezárásra.
  • Augusztus 31-én, szerdán 6:00-tól az Eszperantó tér, a parkoló, valamint a Bem József utca alábbi térképen jelzett szakasza teljes lezárásra kerül.
  • Szeptember 1-jén, csütörtökön 6:00-tól a Kossuth Lajos utca múzeumkert melletti szakasza (térképen kékkel jelölt) zsákutcává válik, a be és kihajtás csak a Kossuth Lajos utca felé lehetséges, a Pécsi út felőli kijárat lezárásra kerül.
  • Szeptember 1-jén csütörtökön 15:00-tól péntek 6:00-ig, valamint péntek 12:00-tól szeptember 5. hétfő 6:00-ig a Városház tér lezárásra kerül.
  • Szeptember 2-án, pénteken 14:00-tól 16:30-ig a Tröszt épület előtti parkoló lezárásra kerül.
  • Szeptember 3-án, szombaton 20:45-től 21:30-ig, a tűzijáték ideje alatt a Kossuth Lajos utca Mol kút utáni szakasza az Altáró utcai kereszteződésig szintén lezárásra kerül.

A lezárásokat térképen is jelölték:

forrás: Komó Város Önkormányzat Városgondnokság

Az önkormányzat is kiadott egy tájékoztató térképet a jövő heti változásokkal kapcsolatban, ezen a tűzijáték idejére érvényes ideiglenes lezárás, és a javasolt kerülőutak is jelölve vannak.

forrás: Komló Város Önkormányzat

A rendezvényeket követően szeptember 5-én, hétfőn kerülnek lebontásra a kihelyezett eszközök. Ekkor áll vissza a régi forgalmirend. Arra kérik, az autósokat, hogy járműveikkel időben hagyják el a lezárás alá eső parkolókat, közutakat.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más