Hírek

Tűz a Kazinczy utcában

Komló – Kiégett egy lakás a Kazinczy utcában csütörtök reggel. Az épületből hét ember menekítettek ki, a tüzet vélhetően egy gyertya okozta.

Az elsődleges információk szerint csütörtök reggel kigyulladt egy lakás a Kazinczy utca 13-ban. A hatalmas füst a város több pontjáról is látható.

 

A tűzoltók már a helyszínre érkeztek. Amint többet megtudunk, frissítjük cikkünket.

Frissítés – Két embert kimenekítettek

A hivatalos tájékoztatás szerint tűz ütött ki egy háromemeletes társasház egyik első emeleti lakásában, a komlói Kazinczy Ferenc utcában. A városi hivatásos tűzoltók már kiérkeztek a helyszínre, és elindultak a pécsi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. Az egységek egy vízsugárral kezdték oltani a lángokat, valamint a második emeletről két lakót kimenekítettek.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

Frissítés – Eloltották a lángokat

A tűzoltók eloltották annak a lakásnak a tüzét, amely korábban a komlói Kazinczy Ferenc utcában, egy háromemeletes társasház első emeletén ütött ki. A komlói hivatásos tűzoltók mellett a pécsi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett. Az egységek hét embert menekítettek ki az épületből, a tűzzel érintett, szeméttel teli lakás átvizsgálása közben senkit nem találták. A tüzet feltételezhetően egy gyertya okozta.

Forrás: katasztrofavedelem.hu

 

Szólj hozzá!

Hirdetés