28.7 C
Komló
2024. július 17.
spot_img
KezdőlapHírekSzilvásban egy autó kerekével babráltak, Körtvélyesben tárolót törtek fel

Szilvásban egy autó kerekével babráltak, Körtvélyesben tárolót törtek fel

Komló – Betörés, kerék lopási kísérlet, házakat nézegető gyanús elemek. Az utóbbi napokban olvasóink több állítólagos bűnténnyel kapcsolatban jeleztek nekünk. Rákérdeztünk a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságnál, hogy mit lehet tudni az egyes esetekről.

Szilvásban állítólag több autó kerekét megpróbálták ellopni ismeretlenek, vagy legalábbis meglazították a rögzítő csavarokat. A rendőrség tájékoztatása szerint az esettel kapcsolatban elmúlt napokban érkezett hozzájuk egy bejelentés, azonban jogsértés nem volt megállapítható, így eljárás sem indult.

A másik esetet Körtvélyesből jelentették. Ott tárolókból tűntek el értékek január 23-a és 30-a között. A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a lopás tényét. Mint írták egy Nagyszántó utcai társasház tárolóját törték fel, és onnan többek között kerékpárt, kisgépeket, valamint horgászfelszerelést tulajdonítottak el. A Komlói Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított nyomozást.

Szászváron pedig a lomisok okoztak riadalmat. A baranyai településen egy férfi és egy nő járta a házakat, többekhez be is csöngettek, páran pedig gyanúsnak találták az ismeretleneket ezért a rendőrséghez fordultak.

Szászvárról két bejelentés érkezett arról, hogy gyanús autó közlekedik a településen. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy lomtalanítás van, több járművet ellenőriztek, két gépjárművezetőt közlekedési szabályszegés miatt bírságoltak, egyéb szabálysértés vagy bűncselekmény gyanúja nem merült fel – írta válaszában a rendőrség.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más