19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekSiker: közönségdíjas lett a komlói fotó az országos versenyen

Siker: közönségdíjas lett a komlói fotó az országos versenyen

Komló – A Harmatos szitakötőre érkezett a legtöbb szavazat a Természet és táj kategóriában.

A Magyarország 365 fotóversenyre idén is hatalmas volt az érdeklődés, közel 38 ezer képet küldtek be a pályázók. A legjobbnak ítélt 165 pályaműre november 10. és 24. között lehetett szavazni. Mindez azért volt ezúttal különleges, mert a legjobbak közé egy komlói fotót is beválogattak.

Makai Balázs képe, a “Harmatos szitakötő” a Természet és táj kategóriában versengett a a díjért, amiről közönségszavazás döntött. December elsején kiderült: a legtöbb szavazatot a komlói fotó kapta.

A díjnyertes komlói fotó

„Számomra már az is nagy dolog volt, hogy a szakmai zsűri a legjobbak közé beválogatta a képemet. Az pedig, hogy a közönségnek is ennyire tetszett, hát, fantasztikus érzés. Boldog vagyok! Köszönöm szépen mindenkinek! – mondta lapunknak Makai Balázs (41). – Nagyon megtisztelő számomra, és igazán hálás vagyok azoknak, akik érdemesnek látták a fényképemet arra, hogy szavazatukkal támogassák azt – tette hozzá.

Makai Balázs gyermekkora óta rajong a természetért. “Amikor csak tehetem, kint vagyok az erdőben. Néhány éve vásároltam az első komolyabb fényképezőgépem, hogy azt a sok szépet, amit kint látok, meg tudjam örökíteni és másokkal is megoszthassam” – mondta korábban lapunknak. Balázs egyébként csak szabadidejében fotózik, amúgy a MÁV munkatársa.

A fotók a díjátadón készültek. 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más