21.7 C
Komló
2024. július 25.
spot_img
KezdőlapHírekRobbantással fenyegetőzött egy férfi Komlón, lekapcsolta a TEK

Robbantással fenyegetőzött egy férfi Komlón, lekapcsolta a TEK

Komló – A lakásában található gázpalack felrobbantásával fenyegetőző férfihez vonult ki a TEK szombaton.

Szemtanúk beszámolói alapján szombaton a kora esti órákban Komlón a Zrínyi téren egy férfi a lakásában található gázpalack felrobbantásával fenyegetőzött. Állítólag korábban késsel hadonászott, és ablakából dobálta a kiérkező rendőröket.

A rendőrség a fenyegetés miatt erősítésként hívta a TEK-et. A különleges egység nagy erőkkel, vonult a helyszínre, melyet biztosítottak majd elfogták a férfit, akit végül mentő szállított el.

Hivatalos információkat eddig még egyelőre nem közölt a rendőrség az esettel kapcsolatban.


Frissítés

Időközben megjelent a rendőrség hivatalos közleménye:

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek segítségével fogták el azt a komlói férfit, aki késsel támadta és fenyegette a rendőröket, majd bezárkózott a lakásba.

Egy kétségbeesett komlói nő tett bejelentést 2020. augusztus 29-én 16 órakor a rendőrség ügyeletére arról, hogy férje agresszíven viselkedik és attól tart bántalmazni fogja. A helyszínen a 46 éves helyi férfi a vele szemben intézkedő rendőröket a nála lévő késsel megtámadta és megfenyegette, majd bezárkózott a lakásba, ahonnan a többszöri felszólítás ellenére sem jött ki.

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeinek bevonásával a lakásban elfogták az agresszív férfit, ellene a Komlói Rendőrkapitányság – ideiglenes megelőző távoltartás elrendelése mellett – garázdaság vétség miatt indított nyomozást. A férfi ellen a rendőrök hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, az eljárást a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja le.

/címlapkép: olvasói fotó/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más