15.7 C
Komló
2024. április 15.
spot_img
KezdőlapHírekPolics Józsefet indítja a komlói Fidesz polgármesterjelöltnek

Polics Józsefet indítja a komlói Fidesz polgármesterjelöltnek

Komló – Március elsején jelentette be közösségi média oldalán a polgármester, hogy újra indul a választásokon.

Polics Józsefet indítja a júniusi önkormányzati választásokon a Fidesz komlói szervezete. Polics 2010 óta, immáron 14 éve vezeti városunkat. A legutóbbi önkormányzati választásokon még úgy is megőrizte a pozícióját, hogy a testület ellenzéki többségű lett.

Az önkormányzati lapban megjelent közleményből, melyet nekünk nem juttattak el az is kiderül, hogy a helyi Fidesz frakció egyhangú 100%-os támogatásáról biztosította a városvezetőt.

A KÖT-ről egyelőre nincsen hír

Még februárban érdeklődtünk a Komló Összeköt Egyesületnél több dologgal kapcsolatban. Egyrészről szerettük volna megtudni, hogy a február 8-i rendkívüli testületi ülésen kialakult frakción belüli nézeteltérést sikerült e rendezniük. 

A közvilágítás azonnali visszakapcsolását Kispál László távolmaradása miatt nem tudta megszavazni a frakció.  Dr. Barbarics Ildikó nyilvánosan is bírálta az alpolgármestert. A bama.hu-n megjelent cikk szerint pedig a nézeteltérés odáig fajult, hogy Kispál felmondta a Béke Hotel irodaszerződését a KÖT-el és Barbarics Ildikóval is.

Az önkormányzati választásokkal kapcsolatban is érdeklődtünk, szerettük volna megtudni, hogy Dr. Barbarics Ildikót indítja e polgármesternek a frakció, illetve a lehetséges jelöltjeiről is érdeklődtünk. Egyelőre egyik kérdésünkre sem érkezett válasz.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más