25.7 C
Komló
2024. május 27.
spot_img
KezdőlapHírekPoliccsal és Kispállal is tárgyalt Magyar Péter Komlón

Policcsal és Kispállal is tárgyalt Magyar Péter Komlón

Komló – Polics Józseffel és Kispál Lászlóval is tárgyalt Magyar Péter hétfőn amikor városunkban járt – tudta meg a Szabad Pécs.

Sok részlet egyelőre nem derült ki azt viszont elárulta Magyar, hogy a pártja fideszes, és ellenzéki vezetésű városokban is indíthat majd jelölteket az önkormányzati választásokon. 

Én egyet nézek, hogy az adott településen milyen vezetés van, hogy tesz e a városért vagy nem. Például Komlón tárgyaltam a Fideszes polgármesterrel is, a DK-s alpolgármesterrel is, és ennek fényében, illetve az adott jelentkező fényében fogjuk eldönteni, hogy indítunk e jelöltet. Nem az a lényeg, hogy valaki fideszes városvezető, DK-s, Momentumos, Jobbikos, vagy civil. Hanem, hogy van e jobb alternatíva, illetve, hogy érdemes e beleállni így pár hét alatt, mert nagyon szűk az idő –  nyilatkozta a lapnak a politikus.

Polics Józsefet nyitott és demokrata politikusként jellemezte, szerinte nem véletlenül választották egy alapvetően baloldali városban városvezetőnek.

Azt látni kell, hogy Komlón a képviselőtestületben baloldali többség van, és mégis Polics József most már többedszer polgármester. Lássuk meg, hogy mi lesz 2024-ben – mondta az interjúban.

Hogy Kispál László jelenleg valóban a DK tagja lenne arról nincs információnk, a Szabad Pécs viszont megtudta, hogy a jelenlegi alpolgármester függetlenként idén újra indul a választásokon a 4. számú választókerületben.

A teljes beszélgetés ide kattintva nézhető vissza. Az érdekes rész 7:30 körül kezdődik.

/címlapkép: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más