19.4 C
Komló
2024. június 25.
spot_img
KezdőlapHírek"Pécsett nem mindenki cica, van, aki páva"

„Pécsett nem mindenki cica, van, aki páva”

KOMLÓ– pécs Lájf, levelet kaptam, lájf. Méghozzá olvasóit! Egy pécsitől. És mivel itt demokrácia van, kérem szépen, le is közöljük változtatás nélkül.

Íme:

Kedves 7300.hu!

Gyorsak, pontosak, korrektek, bevállalósak, találékonyak, egy szóval, fantasztikusak vagytok! Csak így tovább, kedves komlói szerkesztők, mi, pécsiek, csak irigykedve bámulunk, mire képes a bányász virtus!

Ezer áldás szálljon rátok!

Mélységes tisztelettel,

Egy pécsi

Nos, a levél így is szólhatott volna, de a sorok írója valószínűleg megbillent a széken gépelés közben, és véletlenül ezt pötyögte be:


Tisztelt 7300.hu!

Megdöbbenve olvastam cikküket, amelyben a pécsi Búza téren lévő MKKP-plakát eltűnéséről számoltak be.
A tény, hogy egy ilyen jelentős esetről, szemben más portálokkal hírt adnak, önmagában elismerésre méltó ugyan, de az, hogy benne szabályosan nekirontanak Pécs sörimádó lakosságának, nos az azért már több mint felháborító.
Nézzük a tényeket.
1.: Amint arról a már eltűnt plakát (erről majd később) is tanúskodik/dott, Pécsett épülni fog Ingyensörgyár. Ez már eldöntött tény, a plakátot láthatta mindenki, azt is amit hirdetett, ráadásul még fotó is készült róla. Ezzel szemben Komlón nem fog épülni.
2.: Az, hogy Pécsett mindenki ci…ca, teljesen nyilvánvaló hazugság. Az ugyanis minden kétséget kizáróan bizonyítható, hogy imádott városunkban egyvalaki biztosan páva. Bár biológia ismereteimre leginkább a „hiányos” jelző illik, azt így is bizton állíthatom, hogy a páva az nem cica. Az egyik madár, a másik emlős. Az is köztudott, hogy Pécsett találni gyáva nyuszikat, sunyi rókákat, és bizony a méretes ökrökben sem szenvedünk hiányt (a részeg disznókról nem is beszélve). Szóval szíveskedjenek máskor az ilyen általánosításokkal csak csínján bánni!!!
3.: A plakát eltűnése: Mint azt sokan tudják (Komlón nyilván nem, ott nincs hagyománya a sörivásnak), egy üveges sört bármivel ki lehet nyitni. Az A4-es papírtól kezdve, a fogpiszkálón át egészen a radírgumiig bezárólag. Jómagam és pár barátom a minap azon morfondíroztunk, hogy vajon egy óriásplakáttal is fel lehet-e szisszenteni a fémkupakot? Nos, jelentem fel lehet!

Összegezve: Pécsett meg fog épülni az Ingyensörgyár (Komlón nem). Miután hitelt érdemlően sikerült megcáfolni, Pécsett nyilvánvalóan nem mindenki cica (Ellenben Komlón lehet, hogy igen, nem tudni..).
Cikkük végén érdekes dolgokat találni. Aki tud a Soros között olvasni, annak egyértelmű, hogy színtiszta provokáció az egész firkálmány. Ezért tart itt ez az ország!!

Egy majdnemTÜKE pécsi sörbarát!
(Ha levelem eljutna az MKKP-hoz, és felkeltené személyem az ottani korifeusok érdeklődését, akkor üzenem: egy ingyen űrsétáért cserébe vállalok bármilyen politikai szerepet. Kutyám nincs, de a két farokkal nem lesz probléma 😉 )

 


Hát így. Felháborító. Teljesen fel is háborodtunk. Vagy felbátorodtunk. Vagy felboldogodtunk. Vagy ilyesmi.

Ezekkel a pécsiekkel mindig csak a baj van. Az összeset Komlóra kéne költöztetni, és akkor megoldódna a probléma. Bár köztudott, hogy mindenki komlói, aki nem, az menjen ki. Na, talán majd ezek után. 😉

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más