7.7 C
Komló
2024. március 05.
KezdőlapHírekNem ment el a bíró a kosármeccsre

Nem ment el a bíró a kosármeccsre

Komló – Furcsa előzményekkel indult a Komló Sport KK – KSC Szekszárd női felnőtt kosárlabda mérkőzés, ugyanis nem érkezett játékvezető a mérkőzésre. Emiatt szükség játékvezető segítségével játszotta le az összecsapást a két csapat.
A komlóiak jobban vették az akadályt, és kezdetektől nagy nyomást helyeztek az ellenfelükre. Egy bődületesen erős 23-6-os első negyedet produkáltak, és ezzel meg is alapozták a győzelmet.

 

Horváth Judit Női Amatőr Bajnokság – Nyugati Liga – VII. forduló

Komló Sport KK – KSC Szekszárd: 79 – 65
(26-6, 15-22, 21-18, 20-19)

Dobók:
CZUKOR-MÉSZÁROS ANETT 26, KAKÓCZ KATA 18/6, KLONFÁR DÓRA 13/9, SZABÓ NÓRA 5/3, ROMÁN RÉKA 2 (c)
Csere: PÁNCÉL TÍMEA 6, Csertán Csenge 3/3, Balázs Regina 2, Baksai Vivien 2, Meszarics Réka 2, Perleczky Boglárka, Fóris Fanni

Kakócz Kata, a csapat bedobója ezt nyilatkozta a meccs után:
„Nagyon örülünk a győzelmünknek, igazi csapatmunka volt. A múlt hét után bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk jól, szervezetten játszani, kihasználtuk a gyorsaságunkat és a magassági fölényünket. Szép védekezéssel és gyors támadójátékkal nőttünk ellenfelünk fölé. Hajrá KOMLÓ!” 

Czukor János vezetőedző pedig így látta a mérkőzést:
„A legutóbbi vereségünk óta felálltunk, és remekül irányítottuk a mérkőzést. Voltak hibáink, de most a külső körülményektől is függetleníteni tudták magukat a lányok. Ezzel a győzelemmel nagy lépést tettünk a céljaink felé, reméljük ez a lendület kitart még sokáig.”

 

——————————————————————————–Junior mérkőzésen is érdekeltek voltak a komlói kosarasok: a Regionális Junior Bajnokság Alsóházának II. fordulójában: 
Zsíros Akadémia Kőbánya – Komló Sport KK
102 – 51
(24-12, 26-18, 26-7, 26-14)

Dobók:
SZABÓ NÓRA 12/3, SEBESTYÉN RÉKA 9, Baksai Vivien 6, Marton Kornélia 2, Szabó Nikolett 2
Csere: FÖLDESI LILI 14/6, KOVÁCS BERNADETT 5, Katus Dorinda 1

Czukor János edző így értékelte a meccset:
„Mindent megtettünk, ami tőlünk telt. Sérülten és betegen is vállalták a lányok a játékot, néhol fel is vettük a harcot a akadémiai csapattal. Támadásban előre léptünk, védekezésben most voltak hiányosságaink, de büszke vagyok a csapatomra.”

 

Forrás és fotók: Czukor János

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más