21.7 C
Komló
2024. július 25.
spot_img
KezdőlapHírekMost két kattintással százezer forintot nyerhetsz a magyarszéki diákoknak

Most két kattintással százezer forintot nyerhetsz a magyarszéki diákoknak

Komló – Ha szeretnél minimális energiabefektetéssel valami jót tenni, gyere és két kattintással szavazz a Magyarszéki általános iskolások szuper makettjeire.

Biztos sokan emlékeztek a hősi küzdelemre amikor együttes erővel legyőztük Tympanotonos csigát ezzel megszerezve az Év ősmaradványa címet Komlósaurusunknak. Most nem csak a dicsőség a tét, hanem 100 000 Ft, melyet nyári táborozásra költhetnek a gyerekek.

Szoros a verseny közel a határidő, most kell cselekedni.

A szavazatokat, február 2-a éjfélig lehet leadni, vagyis kevesebb mint 8 óra van hátra a voksolásból. Cikkünk írásakor a Kökönyösi Gimnázium Magyarszéki Általános Iskolájának 6. osztálya 8540 szavazattal áll az első helyen, de rögtön a nyomukban van a fülöpszállási iskola 8488 szavazattal. Mondhatjuk a verseny kiélezett.

Ezeket a szuper maketteket készítették a tanulók

Az iskolások feladata az volt a Reál osztálykassza pályázatán, hogy készítsenek egy 3d makettet arról milyen számukra az ideális táborozóhely.

A magyarszéki sulisok pedig úgy tűnik bírják az adrenailnt ugyanis az ő táborukban egy dirtpálya is helyet kapott.

Szóval nincs más dolgotok mint ide kattintani, legörgetni az oldalt egészen a “7396 Magyarszék, Kökönyösi Gimnázium Magyarszéki Általános Iskolája 6. osztály” feliratig és rányomni a piros szavazok gombra. Még regisztráció sem szükséges.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más