2022. október 07.
KezdőlapHírekMolotov-koktélt dobhattak az egyik Kossuth utcai lépcsőházba

Molotov-koktélt dobhattak az egyik Kossuth utcai lépcsőházba

Komló – Valaki ma hajnalban, vagy tegnap éjszaka egy ismeretlen folyadékkal teli üveget dobott a Kossuth Lajos utca 95-ös számú lépcsőházába. A szemtanúk szerint a rendőrök molotov-koktélt emlegettek a helyszíneléskor, a falon pedig tényleg láthatóak égésnyomok.

Kossuth Lajos utca 95. /fotó: 7300/

Helyszínelő rendőrök, lepték el kedd reggel a Kossuth Lajos utca 95-ös számú lépcsőházát. Az eddigi, meg nem erősített információink szerint egy ismeretlen folyadékkal megtöltött borospalackot hajított valaki a lépcsőház üvegajtajának. A lépcsőház ajtaja betörött, a falon égésnyomok keletkeztek az üveg tartalma pedig szétterült a földszinten. A rendőrséget állítólag a ház közös képviselője értesítette.

Égésnyomok a falon. /fotó: 7300/

Azt nem tudjuk, hogy valóban égett-e az üveg, esetleg tényleg egy molotov-koktélt hajított be valaki, és egyelőre az indíték sem ismert.

Szerencsére a betörött üvegen, és a falon lévő koromfoltokon kívül nem keletkezett nagyobb kár. /fotó: 7300/

Természetesen érdeklődtünk a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságnál, de az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak tájékoztatást. Annyit viszont elárultak, hogy közveszélyokozás kísérlete miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

Ha megtudunk új információkat az esettel kapcsolatban, egy későbbi cikkünkben beszámolunk róla.

/címlapkép: Betört üveg és a helyszínelés nyomai, fotó: 7300/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más