6.7 C
Komló
2024. február 21.
KezdőlapHírekMiért zárt be a bánya a "Fidesz" szerint

Miért zárt be a bánya a „Fidesz” szerint

Komló – Az index.hu készített egy Fidesz sajtóközlemény generátort. A program lényege, hogy bármilyen témát, eseményt is írunk be, az alkalmazás ír nekünk hozzá egy közleményt a Fidesz „részéről”. Persze, az egész csak vicc, de mint tudjuk, ma már a Hírcsárdának is nehéz olyan képtelenségekről írnia, amiből aztán ne válna valóság…

Szóval, mi is teszteltük a generátort. És mi mást is kérdezhettünk volna, mint hogy mi állt a komlói bányabezárás hátterében. Íme, a Fidesz „válasza”.

„A luxusban élő Botka László és pártja hazudik

A komlói bánya bezárása után éppen ők váltak teljesen hiteltelenné, hiszen ők hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat a 2000-es évek második felében. A Fidesz kormányzása óta a magyar gazdaság erősödik, megreformáltuk a családi adórendszert, és ezeket az eredményeket támadják a külföldről pénzelt migránsszervezetek csicskái, akik elvették a 13. havi nyugdíjat.
Ők attól sem riadnak vissza, hogy a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen hergeljenek és Európa védőbástyáját támadják. A komlói bánya bezárása azt is megmutatta, hogy a milliárdos Gyurcsány Ferenc és Soros György a Soros-lobbi csatlósai, akik a hivatalos sajtóosztályokat megkerülve bármire képesek azért, hogy csökkentsék a nyugdíjakat, mint azt Botka László tette korábban. Hiába próbálják ennek ellenkezőjét állítani a hataloméhes baloldal lakájai, a tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra.
A Fidesz nem engedi, hogy az diktáljon neki, aki a komlói bánya bezárása ürügyén fúrja meg gyermekétkeztetésben elért vívmányainkat.”

Szerintünk stimmel.

 

Via: index.hu

Képek: szarvas/Index

 

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más