17.7 C
Komló
2023. március 24.
KezdőlapHírekMegvannak a Tesco verseny nyertesei

Megvannak a Tesco verseny nyertesei

Baranya – Lezárult a Tesco helyi civil szervezetek közösségi kezdeményezéseit támogató „Ön választ, mi segítünk” programja. Baranya megyében összesen 133.734 zsetont dobtak be a résztvevő szervezetek neve mellé, a legtöbbet az Apró Léptek Alapítvány gyűjtötte.

A Tesco már negyedik alkalommal hirdette meg „Ön választ, mi segítünk” programját, amelyen kisebb helyi szervezetek nyerhettek egyenként 400, 200, illetve 100 ezer forintos támogatást közösségépítő, környezetszépítő, illetve fejlesztő, felzárkóztató projektjeik megvalósításához. A program áruházi szavazási szakaszában az áruházlánc vásárlói ezúttal összesen 168 szervezet kezdeményezésére adhatták le voksukat, ebből 9 megvalósítását tervezik Baranyában.

A szervezetek idén is változatos témájú, kreatív pályázatokkal küzdöttek a vásárlók voksaiért, Baranyában a legtöbb szavazatot a pécsi Apró Léptek Alapítvány gyűjtötte, összesen 33.199 darabot. A Tesco támogatásának, valamint a vásárlók szavazatainak köszönhetően a megye több településén is egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényeket szervezhetnek, mezítlábas ösvény épülhet, a helyi óvodások megismerkedhetnek a népszokásokkal, illetve a települési élelmiszermentő program kaphat új lendületet.

Komlóról a Nagy-Kör Óvodai Alapítvány a Zöldülő Körtiovi programra 17.801 szavazatot gyűjtött be.

További részletek ITT.


Forrás és fotó: Tesco.hu

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más