6.7 C
Komló
2023. április 01.
KezdőlapHírekMásfél milliót lopott a komlói étteremből, de a cipője lebuktatta

Másfél milliót lopott a komlói étteremből, de a cipője lebuktatta

Komló – A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki 2019. június 17-én azt a férfit, aki június 14-én hajnalban betört egy komlói étterembe, majd onnan eltulajdonított közel másfél millió forintot. –írja a police.hu

Vannak olyan napok amikor semmi nem akar összejönni. Ilyen lehetett a június 14-e is annak a 26 éves komlói férfinak aki aznap hajnalban tört be egy helyi étterembe.

A mesterbűnöző először kocsit akart szerezni az akcióhoz, ezért megpróbált feltörni párat. Egyet sikerült is kinyitnia, bár az autóval nem az étteremhez, hanem egy árokba hajtott. Talán itt kellett volna feladnia, de emberünknek nem szegte kedvét az apró baleset és folytatta az akcióját.

Sikerült is betörnie az étterembe ahol talált egy pénztárcát melyből meglovasított közel másfél millió forintot. Mivel a meneküléshez lopott autó ekkor már az árokban pihent, kénytelen volt gyalogszerrel meglépni.

A napokban lezúduló nagy mennyiségű eső, illetve az eső miatt felázott föld viszont kibabrált a menekülő férfival.  A cipője ugyanis beleragadt a sárba, ezért félig csupasz lábbal folytatta útját, de azzal nem számolt, hogy a rendőrök előtt a hátrahagyott lábbelije buktatja majd le.

eldobott pénztárca /fotó: police.hu/

Az elhagyott cipőről a nyomozók egy korábbi rendőrségi ügy kapcsán beazonosították a feltételezett elkövetőt, akit június 16-án este elfogtak, majd előállítottak.

A férfi részletes, beismerő vallomást tett, sőt beismert még egy bűncselekményt. Azt is elmondta a rendőröknek, hogy június 2-án éjszaka egy komlói zártkertbe is bement, majd az ott lévő épületekből több liter bort, pálinkát, szerszámokat, valamint húst lopott el, több mint 300 ezer forint értékben.

A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – többrendbeli jármű önkényes elvétele, lopás, valamint rongálás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

/forrás: police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más