2022. szeptember 27.
KezdőlapHírekMájusban jön a mozikba a komlón is forgatott magyar sci-fi

Májusban jön a mozikba a komlón is forgatott magyar sci-fi

Komló – Hamarosan mozikba kerül a Zanox.

Május 26-án kezdik vetíteni a magyar mozik Baranyi Benő, Zanox Kockázatok és mellékhatások című nagyjátékfilmjét. Aki ennél is előbb szeretné látni az időcsavaros sci-fit annak a május 23-i pécsi közönségtalálkozóval egybekötött premier előtti vetítést ajánljuk az Uránia moziban.

 

 

A történet szerint a vidéken, a nagymamájával élő 18 éves Misi kap egy Zanox nevű kísérleti gyógyszert a pánikrohamai kezelésére. Igen ám, de rájön, ha a szert pálinkával keveri lehetővé válik számára az időutazás. Igaz csak a múltba.

A szokatlan helyzettel élve a főszereplő megpróbálja megszerezni régi szerelmét, igyekszik megakadályozni egy gyilkosságot, és egyéb izgalmas helyzetekbe keveredik.

Komlón is forgatták

Jelenet a filmből. Felismeritek a körtvélyesi buszmegállót?

A stáb tavaly nyáron három napot töltött városunkban, külső és belső jeleneteket is forgattak itt. Szilvásban, Körtvélyesben, és a belvárosban a „piramis háznál” is vettek fel snitteket, és mivel helyi statisztákat is alkalmaztak, ismerős arcok is feltűnhetnek a vásznon. A rendezővel mi is beszélgettünk amikor itt jártak.

 

A romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték főbb szerepeiben Bálint Előd, Erdős Lili, Hozák Kevin, Radvánszki Ronett, Krisztik Csaba, Hatházi András, Sólyom Katalin látható.  A film a Nemzeti Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával készült.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más