25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapHírekMa a széllel kell megküzdeni

Ma a széllel kell megküzdeni

Baranya – 15:40 Újból közlekedhetnek a 7.5 t. legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó járművek Horvátország felé a drávaszabolcsi és az udvari határátkelő helyeken.

2017. január 17. napján 12:35 órakor az udvari, 12:45 órától a drávaszabolcsi határátkelőhelyen feloldották a forgalomkorlátozást, így újból közlekedhetnek Horvátország felé a 7.5 t legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó járművek is

Forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

—————————————————————————
8:30
Általában csapadékmentes az idő, de Harkány környékén jelenleg is havazik.

A gyorsforgalmú utak és főutak nagyrészt sónedvesek, néhol szárazak, csak Baranya megye déli részén havasak még helyenként. Az alsóbbrendű úthálózaton jellemzően még téliesek az útviszonyok, főleg a Dunántúl nyugati és délnyugati részén, valamint az északkeleti országrészben váltják egymást havas, jégbordás és latyakos szakaszok.

A látási viszonyok általában jók.

Mire számíthatunk?

Délnyugaton (elsősorban Baranya, Somogy, Tolna és Bács-Kiskun megye déli részein) előreláthatólag ma estig, éjfélig folytatódik az általában gyenge, főként a délnyugat határ közelében időnként közepes intenzitású havazás (általában 1-3 cm). Baranya megye déli határa közeli területein és Somogy megye délkeleti részén azonban 3-5 cm feletti hó valószínű.

Baranyában és Somogy megye délkeleti részén a frissen hulló havat kedd délutánig, estig hordhatja a megélénkülő vagy megerősödő (35-50 km/h) északkeleti szél.

Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Fotó: Népszava

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más