19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekKutyagumival lett tele a futtató - de nem úgy!

Kutyagumival lett tele a futtató – de nem úgy!

Komló – Komlói önkéntesek munkájával és a Kétfarkú Kutya Párt pénzéből készült első osztályú kutyajátszótér Komlón, a Felsőszilvási Általános Iskola volt óvodájának udvarán.

Tavaly ősszel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) pályázatot hirdetett, amelyre Komlóról is jelentkezett egy kis, kutyatartókból álló baráti kör. Az alapelv a következő volt: ha az  MKKP elég választókerületben tud jelöltet állítani, és lesz országos listájuk a 2018-as országgyűlési választásokon, akkor az államtól kapott kampánypénzt szétosztják a legjobb pályázatok között.

A többi pedig már történelem: a Kétfarkúak jelöltjei taroltak, a Párt pedig megtartotta ígéretét: az elmúlt hetekben a Rósánékatéka (azaz Rózsa Sándor I. Népi Kampánypénz Tékozló Alap) segítségével szétosztotta a pénzt az ország különböző projektjeire. Támogattak többek között önkéntes búvárokat, külföldi magyar könyvtár létrehozását, ingyenes előadásokat, sőt, még bohócdoktorokat is.

És persze Komlóra is jutott egy kis pénz. Így készülhetett el önkéntesek segítségével az I. Nemzeti KutyaGumiPark a városban. És hogy mi minden lett (eddig) a szilvási kutyafuttatón? Csak használt gumiabroncsok felhasználásával készült: kutyajáték, ülő alkalmatosság, két hulladéktároló, két virágtartó és két itató is.

De beszéljenek inkább a képek:

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más