8.7 C
Komló
2024. április 21.
spot_img
KezdőlapHírekKutyabarát munkahellyé vált a komlói Anderson Group

Kutyabarát munkahellyé vált a komlói Anderson Group

Komlón az elsők között kutyabarát munkahellyé vált az Anderson Group.

Magyarországon még kissé meglepő látvány, amikor egy munkahelyre, irodába belépve szembe fut velünk egy vidám kiskutya, hogy üdvözöljön minket. Komlón az Anderson Group irodáiban már megszokott dolog, mivel kutyabarát munkahelyként lehetőséget nyújtanak az itt dolgozóknak, hogy kedvenceiket magukkal hozzák „dolgozni”. Természetesen csak a barátságos és szobatiszta kistestű kutyák járnak az irodába, akik a többi kollégát nem zavarják.

Andersonos kutyák ( Jack és Elli)

Az Anderson Group dolgozói közül az is örül ennek a lehetőségnek, akinek nincsen kutyája, hisz napközben mindenki ölbe kaphatja és megszeretgetheti a kis szeretetgombócokat, amivel magát is jobb kedvre deríti.

Ez is szerepet játszhat abban, hogy a cégnél rendkívül alacsony a fluktuáció, a munkavállalók nem keresgélnek más munkahelyet.

Álláshirdetés:

Az Anderson Group Hungary felvételt hirdet ügyfélszolgálat és adminisztrációs feladatok munkakörbe, komlói irodájába.

Mit jelent ez?

Telefonos ügyfélszolgálati és ügyintézési feladatokat megbízóink részére. Toborozhatsz telefonon nagy kereslettel rendelkező munkakörökbe, de akár egy országosan piacvezető vállalat ügyfélszolgálati kollégája is lehetsz! Emellett, ha ismered az Excelt és a különböző adminisztrációs szoftvereket, akkor adatgyűjtési, kimutatási feladatokba is beavatunk!

Mit kérünk mi?

Elsősorban nyitott és kommunikációban erős személyiséget. A munka betöltéséhez emellett érettségi bizonyítvány megléte kötelező, minden adminisztrációs és szoftveres (MS Office) tudás vagy angol nyelv ismerete pedig előnyt jelent.

Mit adunk?

Bejelentett 8 órás munkaviszony, fix alapbér plusz jutalék rendszerű fizetés. A munkakörnyezetet pedig igyekszünk kollégáinkkal együtt formálni, így kondigépek, pihenőhelyek és egyéb apróságok segítik a komfortos ittlétet. Emellett még kutyabarát munkahely is vagyunk!

Ha szeretnél egy változatos, de mégis dolgozóbarát munkahelyen dolgozni, akkor küldd el az önéletrajzod a hr@andersongh.eu címre!

PR
PR
Fizetett Promóció
- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más