15.7 C
Komló
2024. február 26.
KezdőlapHírekKomlón is házhoz jön a Tesco

Komlón is házhoz jön a Tesco

Baranya – Április 5-től már Pécs, Pécsvárad, Szentlőrinc, Komló, Hosszúhetény és egyes kelet-pécsi települések lakói is kényelmesen, akár a Tesco honlapján vagy épp az okostelefonjukon keresztül intézhetik bevásárlásaikat – írja közleményében az áruházlánc.

 

A cél, hogy a technikai fejlesztései (applikáció, önkiszolgáló kassza, Scan&Shop és Click&Collect szolgáltatások) mellett az online rendelés és a házhozszállítás folyamatos bővítésével is hozzájáruljon a jobb és gördülékenyebb vásárlói élményhez.

A Tesco 2013-ban elsőként indította el házhozszállítási szolgáltatását Budapesten. Hat év alatt az áruházlánc több mint 20 millió rendelést, 150 millió terméket, 500 ezer címre történő kiszállítást, és csaknem 10 millió megtett kilométert teljesített. A folyamatosan bővített, egyre több és több magyar háztartást lefedő Tesco Online Bevásárlás 2019. április 5-én Pécsre, Pécsváradra, Szentlőrincre, Komlóra, Bogádra, Gyódra, Nagykozárra, Pellérdre, Mecsekpölöskére, Cserkútra, Apátvarasdra, Kozármislenyre, Csonkamindszentre, Kacsótára és Hosszúhetényre is megérkezett.

 

Hogyan működik?

A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a Tesco Bevásárlás (Androidon és iOS-en is elérhető) applikációjában tudják összeállítani a rendelésüket. A bevásárló asszisztensek a kiválasztott termékeket a pécsi Makay úti Tesco hipermarketben fogják összekészíteni, majd az autók onnan kiszállítani.  Amennyiben valamilyen termék az adott pillanatban épp nem lenne elérhető az áruházban, az asszisztensek helyettesítő terméket választanak, amely árban és minőségben is a lehető legközelebb áll az eredetileg rendeltekhez.

Fotó: pixabay.com

 

A Tesco április 5-től 4 autóval és 22 új kollégával gondoskodik a Pécsett és vonzáskörzetében élő, körülbelül 187 ezer lakos kiszolgálásáról. A vásárlók 2 órás idősávok kiválasztásával, akár 3 hétre előre is leadhatják rendelésüket a közel 20 ezer féle, az áruházival megegyező termékből. A kiszállítást pedig reggel 8 és este 10 óra között kérhetik.

Az áruházlánc az online bevásárlási szolgáltatás pécsi és Pécs környéki bővülésével egyidőben – az átfogó élelmiszermentő tevékenységével összhangban – a Pécsett működő Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat javára egy kisteherautónyi élelmiszeradományt ajánl fel. Az élelmiszermentő program 2014-es indulása óta a Tesco Baranya megyében 2019 februárjáig több mint 1200 tonna nem eladható, de emberi fogyasztásra tökéletesen alkalmas élelmiszert mentett meg és ajánlott fel áruházaiból jótékony célra a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen és partnerszervezetein keresztül. Magyarországon a 204 Tesco áruházból jelenleg 171-ben folyik a napi szintű élelmiszermentés.

Forrás: www.tesco.hu

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más