25.7 C
Komló
2024. július 13.
spot_img
KezdőlapHírekKomlói gyűjtőpontokon is le lehet adni az üres konzultációs íveket

Komlói gyűjtőpontokon is le lehet adni az üres konzultációs íveket

Komló – Az aHang és az Egységes Diákfront 1 millió üres nemzeti konzultációs ív begyűjtését tűzte ki célul. Komlón három helyen is leadhatók az ívek.

Az aHang és az Egységes Diákfront közleménye szerint a gyűjtés célja, hogy “felhívják a figyelmet arra, hogy propaganda helyett valódi kérdésekben – például az oktatásról helyzetéről – akarnak véleményt nyilvánítani az emberek.”

„A hatalom minden olyan véleménynyilvánítási formát ellehetetlenített, amellyel az állampolgárok  hangot adhatnának az akaratuknak. Megszüntették a népi kezdeményezést, több mint 10 éve nem lehet – a kormány politikájával ellentétes kérdésben – népszavazást tartani, a közmeghallgatásokat kiüresítették, és a petíciózás intézményét szisztematikusan lejáratták. Minderre példa az alternatív népszavazás 115 000 résztvevőjének hitelesített szavazata, amelyet a kormány nem méltatott reakcióra” – írták.

Az íveket személyesen és postai úton is el lehet juttatni a szervezeteknek. Postán a Magyarhang Nonprofit Kft., Budapest, Pf. 34., 1426. címre várják őket. Személyesen pedig az alábbi helyi gyűjtőpontok egyikén lehet őket leadni:

  • 7300 Komló, Pécsi út 32.
    A Tröszt és a Petőfi tér között a nagykanyarban borostyánnal benőtt nádkerítéses ház. Akár a postaládába is be lehet dobni!
  • 7300 Komló, Kossuth L. utca 115.
    MSZP és képviselői iroda. Normál nyitvatartási időben. Az íveket (név nélkül!) a postaládánkban is hagyhatja!
  • 7300 Komló, Kossuth Lajos u. 79.
    DK Komlói iroda, Pontos cím: Kossuth Lajos u. 79/E.,; nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 9:00-12:00

Novemberben kezdődött a Kormány legújabb Nemzeti Konzultációja

A Szuverenitásunk védelméről címet viselő konzultáción a kormány tizenegy kérdést, pontosabban kijelentést fogalmazott meg. Olyanokat mint:

Brüsszel el akarja törölni a rezsitámogatást, a kamatstoppot, meg akarja szüntetni az extraprofitadót, “migránsgettókat” akar létrehozni, stb. 

Az állampolgárok pedig választhatnak, hogy egyetértenek-e vagy ellenzik-e ezeket.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más