21.7 C
Komló
2024. július 25.
spot_img
KezdőlapHírekKomlói boltból loptak el egy pénztárcát, hamar meglettek a tettesek

Komlói boltból loptak el egy pénztárcát, hamar meglettek a tettesek

Komló – Két férfi és egy nő lopta el egy helyi boltból a pénztárcát, melyben a sértett szerint közel 300 ezer forint volt.

Egy férfi arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy 2021. szeptember 30-án délelőtt az egyik komlói boltban akart vásárolni, azonban a kasszához érve észrevette, hogy nincs meg a tárcája. A rendőrök a helyszínen a kamerafelvétel segítségével azonosították az elkövetőket, és megállapították, hogy egy polcról emelték el a férfi tárcáját, amelyben a sértett elmondása szerint közel 300 ezer forint volt.

A rendőrök egy napon belül elfogták az elkövetéssel gyanúsítható nőt és két férfit. A lakásukon megtartott kutatás során a tárca és az iratok is előkerültek, így azt lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak. A sértett köszönőlevelet is küldött a rendőrségre, mert – mint írja – nagyon örült neki, hogy még aznap visszakapta a tárcáját és fontos személyes iratait.

A 37 és 39 éves gerényesi férfiakat, valamint a 30 éves szintén helybéli nőt előállították a rendőrkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

Ellenük lopás miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

/forrás: Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság/

/címlapképünk illusztráció, forrás: Unplash.com/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más