19.7 C
Komló
2024. május 23.
spot_img
KezdőlapHírekKettő helyett egy új kutyafuttató

Kettő helyett egy új kutyafuttató

Komló – Nemrég számoltunk be arról, hogy két új kutyafuttató létesítését tervezi az önkormányzat. A kettőből végül egy lett, az okok prózaiak.

„A szilvási Kék ABC mögötti kutyafuttatóval kapcsolatban az előterjesztés kiküldését követően sok lakossági ellenvélemény érkezett a korábbi támogatások ellenére, a testület ezért (…) a játszótér megszüntetéséről és a kutyafuttató kijelöléséről nem szavazott.”  

A Kék ABC mögött lett volna a kutyafuttató, de nem lesz. (Fotó: ingatlan.com)

Hogy hol, mikor és kiket kérdeztek meg erről, arra nem érkezett pontos válasz a Városházától, csak annyi, hogy lakossági fórum nem volt, de a területek képviselői előzetesen „személyes egyeztetések során érdeklődtek a lakosság véleményéről”.

Tehát: előzetesen támogatták az elképzelést a lakók (nem tudni, kik), aztán mégse (nem tudni, kik).

Polics József polgármester hozzátette, gyakorlatilag nincs olyan önkormányzati  terület, amely alkalmas lenne kutyafuttatónak Szilvásban. Vagy túl közel vannak a lakóházak, vagy a terepviszonyok nem jók, vagy már van ott valami (például játszótér). Várják a lakosságtól a további esetleges megoldási javaslatokat.

A Kökönyös-keleti kutyafuttatóval kapcsolatban nem érkeztek kifogások, így arra rábólintott a testület. Még az idén elkészül – ígéri a polgármester.

 

(A címlapfotó illusztráció, forrás: thelabradorsite.com)

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más