15.7 C
Komló
2024. május 26.
spot_img
KezdőlapHírekJelölti vita Komlón!

Jelölti vita Komlón!

Komló – Március 9-én (pénteki napon) meghívásunkra a városba látogatnak a térség országgyűlési képviselőjelöltjei. A fórum nyílt lesz, bárki részt vehet rajta, és élőben is közvetítjük az eseményeket.

Úgy gondoljuk, csak akkor hozhatunk megfelelő döntést a választásokon, ha kellő információval rendelkezünk a jelöltekről és terveikről. Éppen ezért vitára hívtuk Baranya megye 2. számú választókerületének jelöltjeit.

Ők lesznek/lehetnek azok, akik a térség, így Komló érdekeit is képviselik majd a Parlamentben. Fontos tehát, hogy szavazatainkkal olyan jelölteket támogassunk (egyéni és párt szinten), akik véleményünk szerint ennek eleget tudnak tenni.

Hogy jobban megismerhessük őket és programjaikat, a következő jelölteknek küldtünk megkeresést:

  • Berkecz Balázs (Együtt)
  • Bíró Károly (független)
  • Gyimesi Gábor (Jobbik)
  • Hohn Krisztina (LMP-Új Kezdet)
  • Hoppál Péter (Fidesz-KDNP)
  • Komloszaurusz (Magyar Kétfarkú Kutya Párt)
  • Körömi Attila (Momentum)
  • Nagy Ferenc (Demokratikus Koalíció)

Mindenki elfogadta a meghívást, egyedül Hoppál Péter nem. Pedig a vita fontos lehet, hiszen a Közös Ország Mozgalom ebben a választókerületben is végez majd közvéleménykutatást, amelyből kiderülhet, ki a leginkább támogatott (ellenzéki) jelölt. Ehhez azonban szükség van arra, hogy jobban megismerjük az indulókat.

Erre a vita is lehetőséget nyújt majd. A lakossági fórum március 9-én (pénteki napon) este hat órakor kezdődik, és előreláthatólag másfél, legfeljebb két órát tart. Az MSZP (bár ezúttal nem indít egyéni jelöltet a kerületben) kérésünkre a rendelkezésünkre bocsátotta komlói nagytermét, amelyben sokan elférnek.

 

A helyszín: Kossuth Lajos u. 115.

Aki valamilyen oknál fogva nem tudna eljönni, élőben követheti majd a vitát a Napi Komló Facebook oldalán. Az esemény ITT is megtalálható. 

Az elkövetkező napokban várunk olyan kérdéseket, amelyeket feltehetünk majd a jelölteknek, és természetesen a helyszínen is lesz lehetőség a kérdezésre.

Mindenkit várunk szeretettel!

A 7300.hu/Napi Komló szerkesztői

 

 

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más