25.7 C
Komló
2024. május 20.
spot_img
KezdőlapHírekIdős férfit lopott meg a fiatal nő, ráadásul többször is

Idős férfit lopott meg a fiatal nő, ráadásul többször is

Komló – Pénzt, utazási igazolványt és használati tárgyakat lopott el egy nő az őt befogadó férfitől Komlón.

Lopás és más bűncselekmények miatt nyomozott a rendőrség az ellen a 25 éves öreglaki nő ellen, aki néhány hónap leforgása alatt több alkalommal lopta meg egy férfi ismerősét. A nőt akkor fogta el a rendőrség, amikor 2016. november 17-én szállásadója nadrágzsebéből lopott el tízezer forintot, de a férfi észrevette, és visszakövetelte tőle a pénzt.

A 79 éves férfival a nő ekkor egy banki meghatalmazást is aláíratott, így még a bankszámlájához is hozzáfért volna, ha a sértett le nem leplezi szándékát. A gyanúsított a nyomozás során beismerte tettét, és azt is elmondta, hogy már korábban is lopott az idős férfitól, illetve elfogásakor már egy hónapja használta a férfitől korábban lopott utazási igazolványt is.

A lopott tárgyak egy részét a rendőrök lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosnak. A gyanúsított ellen összesen nyolc rendbeli jogsértés megalapozott gyanúját tárta fel a rendőrségi vizsgálat.

A nyomozást a Komlói Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

/forrás: police.hu/

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img
- Hirdetés -spot_img

Minden más