13.7 C
Komló
2023. szeptember 24.
KezdőlapHírekHobbid a fűnyírás? Vár a Városgondnokság!

Hobbid a fűnyírás? Vár a Városgondnokság!

Komló – Ahogy arról korábban beszámoltunk, sokaknak nagy bosszúságot okoz a városszerte elburjánzott gaz.

A következő kérdésekkel kerestük meg az illetékeseket, de választ még a mai napig nem kaptunk:

  • Hány fő végzi jelenleg a fűnyírást? Ők közmunkások?
  • Milyen ütemterv szerint haladnak? Mikor merre fognak menni?
  • Ami jó Komlóban, az ilyenkor hátrány: kb. mekkora területen (négyzetméteren) lehet fű a közterületeken?
  • Mekkora területtel lehet egy nap alatt végezni?

A Komlói Újság viszont sikerrel járt a városházán. Értesüléseik szerint a kialakult helyzetet az okozza, hogy kevesebb vállalkozóval sikerült leszerződnie a városnak, és a közmunkások száma is csökkent.

Rengeteg panasz érkezett szerkesztőségünkbe is a problémával kapcsolatban, de most úgy tűnik az önkormányzat megtalálta rá a megoldást.

Zavar a fű? Nyírd le magad!

Előremutató hozzáállás ez a városvezetéstől, hiszen fontos a tudatos állampolgári nevelés, és a lakóhelyükért tenni kész, cselekvő lakosok nagyban hozzájárulhatnak egy település fejlődéséhez. Ahogy a mondás is tartja: segíts magadon, Isten is megsegít.

„Komló Város Önkormányzata a lakosság segítségét kéri: aki tud (szeret) füvet nyírni, az jelentkezzen a Komlói Városgondnokságon. A munkavégzés lehet egyszeri, többszöri vagy az egész szezonra szóló feladat. „ – olvasható a Komlói Újságban.

Szóval kedves komlóiak ragadjátok meg kaszáitokat, röffentsétek be fűnyíróitokat, készítsétek a hosszabbítókat (ha esetleg elektromos eszközötök van) és irány a város(gondokság)!

Az elvégzett munkáért fizetség is jár, viszont az esetlegesen okozott károkért mindenki maga felel. Óvatosan az autók között!

Bővebb információkért, személyesen kell felkeresniük az érdeklődőknek a Városgondokság épületét. Itt tájékoztatnak a fizetésről, és a munkához biztosított felszerelésről is.

- Hirdetés -spot_img

Kövess minket

8,536RajongókTetszik
60KövetőKövetés
29FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -spot_img

Minden más